Libnet.ro
UNICEF

13:15

A doua motiune simpla impotriva ministrului Finantelor a fost adoptata

Antena3 Antena3,
A doua motiune simpla impotriva ministrului Finantelor a fost adoptata

Motiunea simpla depusa de PSD la Camera Deputatilor impotriva ministrului Finantelor a fost adoptata miercuri. continuă pe Antena3

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a trecut

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a fost adoptata, miercuri, in Camera deputatilor, cu 166 de voturi pentru, 94 impotriva si 28 de abtineri. Este a doua oara cand.

Deputatii dezbat motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala

Deputatii dezbat, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala. Dezbaterea va avea loc la ora 17. Initiata de PSD,.

Motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a fost adoptata de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a aprobat, miercuri, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului de Finante Florin Citu cu 166 de voturi pentru, 94 impotriva si 28 de abtineri.

MOTIUNILE TREC, CITU RAMANE Deputatii au aprobat motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor

Motiunea simpla depusa impotriva lui Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a fost adoptata de Camera Deputatilor, cu 166 de voturi pentru, 94 impotriva, 28 de abtineri si 22 de alesi care nu au votat.

Motiunea impotriva lui Florin Citu, adoptata in Parlament

Motiunea simpla a PSD impotriva ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, a fost adoptata in plenul Camerei Deputatilor. Acesta nu risca sa fie demis din functie, pentru ca votul din Parlament nu are putere de lege.

ADRIAN OROS, NOUL MINISTRU LUAT IN COLIMATOR DE PSD Motiune simpla la Agricultura

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, este al doilea membru al Cabinetului Orban care va fi evaluat de Parlament in baza unei motiuni simple introdusa de social-democrati. Daca deputatii urmeaza sa se pronunte, astazi, prin vot asupra motiunii simple depusa impotriva lui Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, saptamana viitoare senatorii vor fi chemati sa dezbata si sa voteze in plenul camerei superioare a Parlamentului motiunea simpla depusa impotriva ministrului Agriculturii, document numit Lenea, minciuna si incompetenta ministrului Oros.

Petre Daea va depune o motiune impotriva ministrului Agriculturii: Toate programele din agricultura fie au fost blocate, fie au fost intarziate

Fostul ministru al Agriculturii Petre Daea a anuntat ca PSD va depune motiunea simpla impotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, spunand ca social-democrati au apelat la aceasta metoda deoarece nu au gasit niciun canal de comunicare cu ministrul. El a mai spus ca, de la inceputul guvernarii PNL, toate programele din agricultura au fost fie blocate, fie intarziate.

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla a PSD intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala

Camera Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, pe care-l acuza ca este mai nociv decat efectele pandemiei.

Camera Deputatilor dezbate motiunea simpla a PSD. Virusul Citu a infectat economia nationala

Camera Deputatilor dezbate, luni, motiunea simpla depusa de PSD impotriva ministrului Finantelor Publice, Florin Citu, pe care-l acuza ca este mai nociv decat efectele pandemiei. in motiunea intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala, PSD afirma ca Florin Citu s-a dovedit incapabil sa vina cu masuri de sprijin eficiente pentru economie.

Virusul Citu: Motiunea simpla initiata de PSD a fost adoptata in Camera Deputatilor

Motiunea simpla intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala, in care PSD afirma ca Flo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )