Libnet.ro
UNICEF

23:30

Deputatul Emanuel Ungureanu, audiat la Parchetul General, in urma unei plangeri a medicului Lucan

Adevărul Adevărul,
Deputatul Emanuel Ungureanu, audiat la Parchetul General, in urma unei plangeri a medicului Lucan

Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat marti la Parchetul General, el fiind citat in legatura cu o plangere penala depusa pe numele sau de medicul Mihai Lucan. continuă pe Adevărul

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, audiat la Parchetul General n scandalul legat de medicul Mihai Lucan

Deputatul USR Emanuel Ungureanu s-a prezentat marti la Parchetul General, el fiind citat in legatura cu o plangere penala pe numele sau depusa de medicul Mihai Lucan. Emanuel Ungureanu este cel care l-a denuntat pe medic la DIICOT, iar in urma acestui denunt Lucan a fost pus sub acuzare pentru delapidare.

Emanuel Ungureanu, audiat la Parchetul General

Deputatul Emanuel Ungureanu a fost audiat, astazi, la Parchetul General in calitate de martor, dupa o plangere depusa de medicul Mihai Lucan care-l acuza ca ar fi compromis interesele justitiei. Am fost chemat pentru un lucru paradoxal, a spus Ungureanu, la iesirea din sediul Parchetului.

Presedintele Curtii Supreme a cerut aviz pentru desecretizarea protocolului dintre Parchetul General si SRI

Judecatoarea Cristina Tarcea, presedinte al inaltei Curti de Casatie si Justitie, a anuntat ca a cerut aviz privind declasificarea protocolului din Parchetul General si SRI. Magistratul a mai explicat ca.

Klaus Iohannis, SOMAT: CSAT ar trebui sa sesizeze Parchetul General

Klaus Iohannis este somat in scandalul protocoalelor. Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a declarat ca CSAT este obligat sa sesizeze Parchetul General in legatura cu.

Ce prevedea protocolul de cooperare dintre Ministerul Apararii Nationale si Parchetul General

Protocolul de cooperare dintre Ministerul Apararii si Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, semnat in 2011 de ministrul Gabriel Oprea si Procurorul General, Laura Kovesi, prevedea ca partile sa-si puna la dispozitie informatii, sa-si acorde sprijin de specialitate si sa-si instruiasca personalul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )