Libnet.ro
UNICEF

16:15

Deputatul PSD Catalin Radulescu: Cred ca discutam prea mult timp despre Ordonanta pe amnistie si gratiere. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat

Antena3 Antena3,
Deputatul PSD Catalin Radulescu: Cred ca discutam prea mult timp despre Ordonanta pe amnistie si gratiere. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca se discuta prea mult despre Ordonanta pe amnistie si gratiere si ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar trebui sa o puna in practica urgent. Eu. continuă pe Antena3

CATALIN RADULESCU DESPRE AMNISTIE SI GRATIERE: OUG trebuie sa cuprinda si faptele de coruptie

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat, luni, ca faptele de coruptie trebuie incluse in ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea.

CATALIN RADULESCU: Plangerea impotriva presedintelui va fi facuta la Parchet

Deputatul PSD, Catalin Radulescu, a sustinut, astazi, ca plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis va fi facuta la Parchet, adaugand ca seful statului a mintit, iar minciuna este socotita inalta tradare.

Catalin Radulescu: Tudorel Toader sa vina urgent cu Ordonanta pe amnistie, care sa includa si faptele de coruptie

Ordonanta de Urgenta pe aministie si gratiere trebuie pusa in practica urgent de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si trebuie sa vizeze si faptele de coruptie, sustine deputatul PSD Catalin Radulescu. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat, a afirmat Radulescu.

Deputatul PSD Valeriu Steriu propune scutirea jurnalistilor de la plata impozitului pe venit

Deputatul PSD Valeriu Steriu anunta, intr-un interviu acordat News. ro, o initiativa legislativa de modificare a Codului Fiscal prin care si jurnalistii sunt inclusi in categoria profesiilor care beneficiaza de.

Deputatul PSD Valeriu Steriu propune scutirea jurnalistilor de la plata impozitului pe venit. Ce spun Ministerul Finantelor si cel al Muncii

Deputatul PSD Valeriu Steriu anunta, intr-un interviu acordat News. ro, o initiativa legislativa de modificare a Codului Fiscal prin care si jurnalistii sunt inclusi in categoria profesiilor care beneficiaza de scutire de la plata impozitului pe venit.

DIETA. Cum sa tai 100 de calorii din alimentatie fara prea mult efort

Te-ai pricopsit cu rotunjumi nedorite si ai vrea sa le faci disparute, insa numararea caloriilor si monitorizarea stricta a ceea ce mananci ti se pare a fi o misiune mult prea complicata? Ei bine, nici nu-i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )