Libnet.ro
UNICEF

21:15

Descoperire macabra intr-o casa din judetul Satu Mare. Oamenii au sunat imediat la 112

Antena3 Antena3,
Descoperire macabra intr-o casa din judetul Satu Mare. Oamenii au sunat imediat la 112

Doua femei au fost gasite moarte, marti seara, intr-o locuinta din judetul Satu Mare, procurorii avand suspiciuni de omor, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, Florentina Nagy. continuă pe Antena3

Dubla crima in judetul Satu Mare. Cine sunt barbatii care au ucis cu bestialitate doua femei FOTO

Doua femei de 53 si 65 de ani au fost omorate, marti seara, intr-o locuinta din localitatea Barsau de Sus, judetul Satu Mare. La scurt timp, politistii i-au gasit si pe faptasi. Este vorba despre doi barbati din Debrecen, Ungaria, care au intrat in locuinta dandu-se drept vanzatori ambulanti.

ALERTA! O adolescenta a disparut la Satu Mare, dupa ce a plecat la cumparaturi si nu s-a mai intors acasa

O tanara de 16 ani din municipiul Satu Mare a fost data disparuta sambata, dupa ce cu o zi in urma a plecat la cumparaturi si nu s-a mai intors acasa, transmite Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

Cum arata casa din Canada in care locuieste Stefan Hrusca. FOTO

Stefan Hrusca s-a nascut pe 8 decembrie1957 la Ieud, Maramures. Este un interpret roman din Maramures de muzica folk, cunoscut publicului dinRomaniamai ales princolindelepe care le interpreteaza. A debutat ca artist in anul 1981 cuCenaclul Flacara, pana in 1984 a sustinut peste 1000 de spectacole impreuna cu cenaclul. incepand cu anul 1991 s-a stabilit inToronto,Canada.

Scene socante intr-o scoala sateasca din judetul Valcea! M-a dezbracat in fundul gol si m-a cotait

Scoala primara din comuna valceana Lalosu este in centrul unui scandal cu tenta sexuala si agresiuni fizice. Protagonisti sunt elevi din ciclul primar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )