Libnet.ro
UNICEF

11:01

Descoperire socanta a cercetatorilor: Tiparii hiperactivi din cauza cocainei din raul Tamisa (VIDEO)

B1 B1,
Descoperire socanta a cercetatorilor: Tiparii hiperactivi din cauza cocainei din raul Tamisa (VIDEO)

Viata acvatica din fluviul Tamisa este pusa in pericol din cauza cocainei. Aceasta este concluzia la care au ajuns mai multi cercetatori, dupa ce au analizat probe de apa colectate de langa Parlamentul Marii Br. continuă pe B1

Marius Pascan (PMP): Centrele regionale mixte SMURD sunt in pericol de desfiintare din cauza lipsei de finantare

Marius Pascan, presedintele executiv al PMP, a declarat luni, la Targu Mures, ca Centrele regionale mixte SMURD sunt in pericol de desfiintare din cauza lipsei de finantare, relateaza Agerpres. Din.

INSP: 18 persoane au murit din cauza gripei

Un numar de 18 persoane au murit din cauza gripei, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

Sapte romni au murit vineri din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 18

Sapte romani, respectiv cinci barbati si doua femei, si-au pierdut viata vineri din cauza gripei, numarul total al deceselor inregistrate de la inceputul sezonului ajungand la 18, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Cu totii sufereau de alte boli si niciunul nu era vaccinat antigripal.

TRAGEDIE in lumea SPORTULUI! A MURIT la doar 25 de ani din cauza GRIPEI (FOTO)

Tragedie in lumea sportului. O tanara fotbalista a amurit la doar 25 de ani din cauza virusului gripal. Molly Webber juca de la 13 ani la clubul de fotbal Loughborough Foxes, Anglia. De asemenea, era.

Ministrul Sanatatii, despre decesele din cauza virusului gripal: Suntem la un pas de epidemie

Un numar de 14persoane au murit, de la inceputul acestui sezon, din cauza gripei, informeaza vineri Ministerul Sanatatii. incao veste proasta, gripa a mai ucis un pacient, avem14 oameni.

VIDEO Copii jigniti de administratorul unei scoli, dupa ce s-au mutat ntr-o alta clasa din cauza frigului: Chiar nu va e rusine sa va creasca pretentiile ntr-o nesimtire?, Du-te la ma-ta acasa, daca e frig!

Inspectoratul Scolar Judetean Dolj face ancheta la Scoala gimnaziala Gheorge Bibescu din Craiova, unde elevii unei clase a VII-a au fost jigniti de administratorul scolii, dupa ce, din cauza frigului din clasa, s-au mutat intr-o alta sala. Furioasa, administratora scolii a intrat la ora si a inceput sa tipe la copii, spunandu-le ca nu merita sa stea in conditii mai bune. La un moment dat, ea ajunge sa strige: Afara!, Du-te la ma-ta acasa, daca e frig!. Incidentul s-a petrecut in prezenta unei profesoare, care a incearcat fara succes sa intervina.

Descoperire socanta in Bacau. Un fiu si mama lui au fost gasiti mancati de caini in propria casa

O femeie de 81 de ani si fiul ei, in varsta de 51 de de ani, din comuna Urechesti, Bacau au fost gasiti morti, cu plagi deschise la fata si gat. Din primele informatii se pare ca acestia au fost.

Incredibil! Un barbat de 103 ani a SUPRAVIETUIT dupa ce a sarit pe geam din cauza unui incendiu

Viata bate filmul! Un barbat de 103 ani a scapat cu viata dupa ce a sarit pe fereastra pentru a se salva dintr-un incendiu. Focul a izbucnit in noaptea de sambata spre duminica la un sanatoriu din.

TOT MAI MULTI ANALISTI ANTICIPEAZA Majorarea dobanzii BCE, amanata din cauza riscului de recesiune

Banca Centrala Europeana BCE) va astepta ceva vreme pana cand va decide o majorare a dobanzii la depozite, conform unor economisti intervievati de Reuters, care considera ca institutia financiara va creste dobanda abia in trimestrul al patrulea din acest an, in conditiile in care sunt tot mai multe riscurile de intrare in recesiune a zonei euro.

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 19. Ultima victima, o femeie de 45 de ani

Institutul National de Sanatate Publica a confirmat, sambata, inca un deces cauzat de virusul gripal, fiind vorba despre o femeie de 45 de ani, din judetul Ialomita, care nu era imunizata impotriva gripei. De la inceputul sezonului au fost inregistrate 19 decese, transmite Mediafax.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )