Libnet.ro
UNICEF

10:45

Descoperiti. De ce a ales Elena Udrea Costa Rica. Milioanele ascunse

Antena3 Antena3,
Descoperiti. De ce a ales Elena Udrea Costa Rica. Milioanele ascunse

Cu doar cateva zile inainte ca Iohannis sa faca anuntul daca o revoca sau nu pe Kovesi, asa cum anuntase ca va face dupa Paste, o regrupare bizara de forte s-a facut in America Latina. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, reactie dupa plecarea Elenei Udrea in Costa Rica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de rechemare in taraa lui Ion Vilcu, ambasador al Romaniei in mai multe state, printre care si Costa Rica. Acesta ar putea fi schimbat din.

Iohannis l-a rechemat pe Ion Vlcu din calitatea de ambasador al Romniei n Costa Rica, tara n care se afla si Elena Udrea si Alina Bica

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri un decret de rechemare a lui Ion Vilcu din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statele Unite Mexicane, Republica Nicaragua, Republica El Salvador, Republica Costa Rica, Republica Guatemala si in Republica Honduras, arata un comunicat al Administratiei prezidentiale.

Efectul Udrea? Iohannis l-a revocat pe ambasadorul Romaniei in Costa Rica

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de rechemare in tara a ambasadorului Romaniei in Costa Rica, stat care o gazduieste pe Elena Udrea, condamnata in prima instanta pentru coruptie.

Ambasadorul din Costa Rica, RECHEMAT la Bucuresti. Scandal la MAE dupa fuga Elenei Udrea

Scandalul privind fuga in Costa Rica a fostului ministru Elena Udrea si a fostei sefe DIICOT, Alina Bica, atinge cote maxime. Ministerul de Externe MAE) a avut, zilele trecute, o primareactie in acest caz.

UPDATE/ Ambasadorul din Costa Rica, RECHEMAT la Bucuresti. Scandal la MAE dupa fuga Elenei Udrea // Precizarile Ministerului de Externe

UPDATE: Ministerul Afacerilor Externe a trimis redactiei B1 TV o precizare pe care o redam integral la finalul articolului Scandalul privind fuga in Costa Rica a fostului ministru Elena Udrea si a fostei sefe.

Tudorel Toader paseaza responsabilitatea: Alina Bica a plecat in Costa Rica. NU Ministerul Justitiei este cel care permite unui incuplat sa paraseasca tara

Alina Bica a dat o lovitura de teatru in dosarul ANRP. Fosta sefa DIICOT a anuntat, vineri, prin avocata sa ca are statut de refugiat politic in Costa Rica, la fel ca Elena Udrea, si doreste sa fie audiata.

Tudorel Toader paseaza responsabilitatea: Alina Bica a plecat in Costa Rica. NU Ministerul Justitiei este cel care permite unui inculpat sa paraseasca tara

Alina Bica a dat o lovitura de teatru in dosarul ANRP. Fosta sefa DIICOT a anuntat, vineri, prin avocata sa ca are statut de refugiat politic in Costa Rica, la fel ca Elena Udrea, si doreste sa fie audiata.

Alina Bica a cerut azil in Costa Rica

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, recurge la aceeasi stratagema la care a apelat si Elena Udrea pentru a scapa de posibilele condamnari in dosarele de coruptie care o vizeaza: a cerut azil in Costa Rica, tara in care s-a refugiat anul trecut.

Radu Banciu, despre rechemarea ambasadorului din Costa Rica: isi ducea niste batraneti linistite si a venit, ca un meteorit in viata lui, evadarea Elenei Udrea in aceasta tara (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu rechemarea la post a ambasadorului roman in Costa Rica. Presedintele Iohannis, asadar, l-a somat, poate simplu printr-un SMS sau poate prin.

ICCJ face lumina in privinta statutului Alinei Bica in Costa Rica: Este solicitant cu carnet provizoriu

Controversa privind statutul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, in Costa Rica. Ea a transmis, vineri, prin intermediul avocatului sau, ca are statut de refugiat politic in tara latino-americana, la fel ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )