Libnet.ro
UNICEF

05:00

Descoperiti. Trei subiecte de care se teme Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Descoperiti. Trei subiecte de care se teme Traian Basescu

Andreea Sava a prezentat, sambata seara, in exclusivitatela Antena 3, subiectele despre care fostul presedine Traian Basescu nu vorbeste niciodata in aparitiile sale media. Primul subiect o are in. continuă pe Antena3

Descoperiti. Cum s-a suparat Elena Udrea ca Traian Basescu o sustine pe Kovesi

Andreea Sava a prezentat la Antena 3, in exclusivitate, in cadrul emisiunii Descoperiti, episodul contradictoriu dintre Elena Udrea si Traian Basescu, pe motivul sustinerii Laurei Codruta Kovesi la.

TRAIAN BASESCU: Am vazut niste primitivi care au imbracat in pungi de gunoi crucile militarilor romani

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, candidat al PMP pentru alegerile europarlamentare, a criticat, in cadrul unei conferinte de presa, la Timisoara, actiunea unor primitivi de a imbraca in pungi de gunoi mai multe cruci ale militarilor romani dintr-un cimitir din Bacau, spunand ca acest eveniment vine dupa un sir de evenimente sovine sustinute de UDMR.

TRAIAN BASESCU: Ar fi ultima deziluzie ca Kovesi sa se implice in politica

Fostul presedinte Traian Basescu spera ca Laura Codruta Kovesi sa obtina functia de sef al Parchetului European, el sustinand ca o implicare a acesteia in politica ar fi ultima deziluzie pe care i-ar face-o.

TRAIAN BASESCU: Exista un risc pentru referendum, asa cum este el, cu intrebari prost puse

Traian Basescu, candidatul PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat astazi, la Timisoara, ca are mai multa importanta daca presedintele Klaus Iohannis pierde referendumul pe Justitie, decat daca l-ar castiga.

Traian Basescu: Mi-as dori ca acesti primitivi care au invelit crucile soldatilor romani sa raspunda in fata legii pentru profanare

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat, sambata, la Timisoara, critici dure in legatura cu actiunea unor primitivi de a imbraca in pungi de gunoi cruci ale militarilor romani dintr-un cimitir din Bacau. B[sescu sustine ca incidentul are loc dupa un sir de evenimente sovine sustinute de UDMR.

Traian Basescu: Sper ca Laura Codruta Kovesi sa obtina postul de procuror-sef european si sa nu se amestece in politica

Fostul presedinte Traian Basescu, care deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat, joi, ca spera ca fostul procuror-sef DNA Laura Codruta Kovesi sa obtina postul de procuror-sef european,.

Traian Basescu, despre proiectul privind eliminarea limbii romane din examenele nationale: Mi se pare nepermis si face parte din initiativele antiromanesti pe care UDMR le-a promovat in ultimii ani

Traian Basescu, candidatul care deschide lista PMP pentru alegerile europarlamentare, considera ca proiectul legislativ initiat de deputatul Jozsef-Gyorgy privind eliminarea limbii romane din examenele nationale es.

Traian Basescu: Este in neregula ca Romania sa devina dependenta de tehnologia nucleara chineza

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat guvernul Dancila pentru disponibilitatea de a construi reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda cu o companie de stat din China. Acesta a spus ca este in neregula ca Romania sa devina dependenta de tehnologia nucleara a Chinei, in conditiile in care partenerii tarii noastre produc astfel de tehnologii.

Traian Basescu: Nu exclud posibilitatea ca Emil Boc sa fie candidat al PNL si PMP pentru un nou mandat de primar

Presedintele de onoare al PMP, Traian Basescu, candidat la alegerile europarlamentare din 26 mai, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca nu exclude posibilitatea ca Emil Boc sa fie candidat al PNL si al PMP pentru un nou mandat de primar.

Traian Basescu: Exista un risc pentru referendum, asa cum este el, cu intrebari prost puse

Traian Basescu, candidatul PMP pentru alegerile europarlamentare, a declarat sambata, la Timisoara, ca are mai multa importanta daca presedintele Klaus Iohannis pierde referendumul pe Justitie, decat daca l-ar castiga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )