Libnet.ro
UNICEF

21:32

Despre crizele de plasma si de imunoglobuline din Romania, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Despre crizele de plasma si de imunoglobuline din Romania, la Adevarul Live

Anul trecut, cei aproape 8. 000 de pacienti diagnosticati cu imunodeficiente primare din tara noastra au fost in pericol pentru ca nu au avut acces timp indelungat la tratamentele salvatoare cu imunoglobuline. Anul acesta se discuta despre o noua potentiala criza, iar Romania se situeaza la fel de prost la capitolul colectare de plasma umana. Despre toate acestea discutam la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Cazul Sorina. Decizie definitiva a Tribunalului Olt cu privire la plecarea din Romania alaturi de familia adoptiva

Tribunalul Olt a respins apelul facut de procurorul general in cazul Sorinei, cu privire la interzicerea parasirii teritoriului Romaniei. Fetita din Baia de Arama, judetul Mehedinti, se afla in Statele Unite ale Americii alaturi de familia adoptiva. Decizia judecatorilor este definitiva. Tribunalul Olt a dat o decizie definitiva in cazul plecarii Sorinei din Romania Respinge .

TOPUL Comerciantilor de produse electro-IT din Romania

Piata de electro-ITC din Romania se afla pe un trend ascendent, datorat in mare parte comertului electronic, potrivit unei analize realizate de KeysFin. in 2018, existau 5. 168 de comercianti de produse electro-ITC in Romania, majoritatea fiind IMM-uri. Care sunt principalii jucatori de pe piata, cate astfel de firme exista si ce judete conduc topul industriei in functie de cifra de afaceri si numar de firme.

Iulia Fratila a plecat din Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala crunta. Cat de mult s-a schimbat

Iulia Fratila s-a retras de mai bine de 10 ani din lumea publica. Frumoasa, care odinioara facea furori cu trupul bine sculptat si cu pletele sale blonde, a ales sa paraseasca Romania, dupa ce a fost diagnosticata cu o boala cumplita. Cum arata acum si care mai este starea sa? Cat de mult s-a schimbat .

CEZ a demarat testele pentru vanzarea activelor din Romania

Grupul CEZ a lansat o testare de piata privind vanzarea activelor detinute in Romania, printre care parcul eolian din Dobrogea si distributia din Oltenia, potrivit unui comunicat al companiei. Reamintim ca CEZ si-a manifestat inca din vara intentia de a vinde activele din Romania. La fel si grupul italian ENEL. Una dintre companiile interesate de achizitionarea acestor active este Hidroelectrica.

Record de alcoolemie intr-un judet din Romania. Ce a patit soferul cu 1,92 mgl in aerul expirat

Un sofer din judetul Braila a fost prins de politisti in timp ce conducea pe drumurile publice cu o alcoolemie de 1,92 mgl. Este cea mai mare alcoolemie care a fost depistata in acest an la conducatorii auto din Braila. Record de alcoolemie in Braila: 1,92 mgl in aerul expirat Politistii braileni au anuntat ca .

Statele Unite au retras din Romania sistemul antiracheta THAAD

Fortele Terestre ale Statelor Unite US Army) au anuntat retragerea din Romania a sistemului mobil a.

CEZ: Vanzarea activelor din Romania va incepe in octombrie si ne dorim sa fie finalizata in 2022

Grupul ceh de utilitati CEZ va incepe procesul de vanzare a activelor din Romania in luna octombrie .

Dupa Enel, si CEZ vrea sa-si vanda activele din Romania

Grupul ceh de utilitati CEZ va incepe procesul de vanzare a activelor din Romania in luna octombrie si isi doreste ca transferul sa fie finalizat sau aproape de finalizare in anul 2022, au declarat, luni,.

Grupul italian Enel a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania

Grupul italian Enel, cea mai mare companie europeana de utilitati, a demarat procesul de vanzare a operatiunilor din Romania si se asteapta ca activele sa fie evaluate la aproximativ un miliard de euro, au declarat, pentru Reuters, surse din apropierea acestui dosar.

SUA si-au retras cel mai avansat sistem mobil anti-racheta din Romania! Detalii de ultim moment

Statele Unite au retras din Romania cel mai avansat sistem mobil anti-racheta - THAAD Teminal High Altitude Area Defense). Armamentul a fost desfasurat in tara noastra in luna aprilie pentru perioada in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )