Libnet.ro
UNICEF

06:00

DESTIN TRAGIC! Cristina Topescu a fost PARASITA din nou! Cenusa jurnalistei se afla inca la crematoriu, dupa o saptamana. NIMENI NU O MAI VREA

B1 B1,
DESTIN TRAGIC! Cristina Topescu a fost PARASITA din nou! Cenusa jurnalistei se afla inca la crematoriu, dupa o saptamana. NIMENI NU O MAI VREA

Cristina Topescu si-a dat ultima suflarela sfarsitul anului trecut, insacadavrul i-a fost descoperit dupa mai bine de doua saptamani. continuă pe B1

CASA BLESTEMATA: Ce se va alege de locuinta in care CRISTINA TOPESCU a fost gasita fara viata!

Cristina Topescu s-a mutat, acum mai multi ani, intr-o casa din Otopeni, locul in care a fost gasita fara viata. Jurnalista se mutase aici, cu chirie, din cauza vecinilor din Balotesti, care au facut.

Dezvaluiri uluitoare despre relatia dintre Cristina Topescu si mama ei. Nici macar nu a incercat sa isi sune fiica de Anul Nou

Mama Cristinei Topescu locuia de ceva timp in Bucuresti, insa nu si-ar fi sunat fiica in perioada sarbatorilor pentru ca jurnalista avea momente cand se izola de lume si nu mai raspundea la telefon. Sunt dezvaluirile facute de medicul Monica Pop, care sustine ca mama vedetei i s-a destainuit la ceremonia de incinerare. Dezvaluiri uluitoare .

Ce salariu incasa Cristina Topescu de la Ministerul Sanatatii. Cu ce se ocupa chiar inainte sa moara

Cristina Topescu a murit, la varsta de 59 de ani si a fost incinerata, joi, la Crematoriul Uman din Bucuresti. Dupa moartea jurnalistei, s-a aflat ce salariu ar fi avut pe vremea cand a lucrat la Ministerul Sanatatii, insa informatiile sunt inexacte. Ce salariu incasa Cristina Topescu de la Ministerul Sanatatii Cristina Topescu a fost .

Cristina Topescu, concurenta intr-un reality show, in urma cu trei ani. Ce a patit atunci jurnalista, pe strazile din Grecia

Ca multe alte vedete de pe la noi, si regretata Cristina Topescu a participat la diferite show-uri de televiziune. Cel mai solicitant si plin de adrenalina a fost Aventura cu patru stele, difuzat de Antena 1, in urma cu trei ani. Cristina Topescu, concurenta intr-un reality show, in urma cu trei ani Ca multe alte .

Coincidenta macabra. Cu cine s-a intalnit Cristina Topescu, cu doar cateva zile inainte sa moara

O coincidenta macarba a avut loc cu cateva zile ca Cristina Topescu sa moara. Cu cine s-a intalnit fosta jurnalista. Drama e imensa! Coincidenta macabra Exact cu cateva zile inainte sa moara, Cristina Topescu s-a intalnit absolut intamplator cu mama unei bune prietene de-ale sale, decedata la doar 49 de ani. Este vorba despre mama .

ABIA S-A AFLAT! Ce a facut CRISTINA TOPESCU inainte DE A MURI! Informatii socante...

La cateva zile de la moartea fostei jurnalsite Cristina Topescu, noi informatii ies la iveala, despre ultimele zile din viata acesteia.

De ce nu a infiat Cristina Topescu un copil. Marturii sfasietoare ale Andreei Berecleanu

Viata Cristinei Topescu a trezit numeroase semne de intrebare abia acum, dupa decesul acesteia. Daca pana acum majoritatea au acceptat felul sau distant si au stat departe de detaliile pe care jurnalista le-a tinut pentru ea, acum toata lumea se intreaba cum a aratat, de fapt, tabloul vietii sale. Andreea Berecleanu a facut marturii sfasietoare .

Moarte trasa la indigo! Si-a dat ultima suflare la fel ca regretata Cristina Topescu

Moartea unei romance stabilita in Italia aminteste de trecerea in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu.

Traian Basescu ar putea candida din nou la Primaria Capitalei

Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si fost primar general, ar putea candida din nou la Prim.

Liviu Dragnea ar putea fi liber din nou. Ce decizie au luat astazi autoritatile

Liviu Dragnea ar putea fi din nou liber pentru o zi, dupa ce Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova i-a acordat o permisie de 24 de ore. Ultima data cand fostul lider al PSD a putut sa paraseasca inchisoarea a fost in urma cu doua luni. Liviu Dragnea ar putea avea din nou .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )