Libnet.ro
UNICEF

17:30

Detalii despre vinieta pentru Bucuresti: cat va costa pentru fiecare tip de autoturism. Masinile Patriarhiei, exceptate

Adevărul Adevărul,
Detalii despre vinieta pentru Bucuresti: cat va costa pentru fiecare tip de autoturism. Masinile Patriarhiei, exceptate

Primaria Municipiului Bucuresti a publicat proiectul ce prevede introducerea unei viniete in Bucuresti. Documentul detaliaza cuantumul taxei pentru fiecare tip de masina, perioadele cand vinieta nu trebuie platita si amenzile pentru lipsa ei. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR luni, 12 august: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, luni, 12 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7265 lei in scadere cu 0,0008) in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 .

Seful CNCD: Vinieta de acces in Bucuresti este discriminatorie, nelegala

Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii sustine ca vinieta de acces in Bucuresti, asa cum a fost prezentata de Primarie, este discriminatorie. O vinieta pentru reducerea poluarii poate fi impusa legal in functie de gradul de poluare a autovehiculului si nu pe criteriul judetului in care este inmatriculat un autovehicul, precizeaza el.

Seful CNCD, Asztalos Csaba: Vinieta de acces in Bucuresti, in conditiile prezentate de Primarie, este discriminatorie, nelegala

Seful Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Asztalos Csaba, sustine ca vinieta de acces in Bucuresti, asa cum a fost prezentata de Primarie, este discriminatorie. O vinieta pentru reducerea poluarii poate fi impusa legal in functie de gradul de poluare al autovehiculului si nu pe criteriul judetului in care este inmatriculat un autovehicul, precizeaza el.

Gabriela Firea anunta masuri drastice pentru soferi: Vinieta pentru intrarea in Bucuresti. Masinile sub Euro 3, interzise in centru

Primarul general Gabriela Firea a anuntat miercuri introducerea in dezbatere publica a unui proiect care prevede achizitionarea unei viniete pentru toate autoturismele care intra in Capitala, dar nu sunt.

Gabriela Firea anunta masuri drastice pentru soferi: vinieta pentru intrarea in Bucuresti

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, a prezentatun proiect pentru combaterea poluarii in Capitala. Gabriela Firea a precizat ca suntem pe locul sase la nivelul poluarii si ca isi.

Roxana Wring (USR): Introducerea vinietei pentru Bucuresti, o mostra de heirupism Ce masuri propune consilierul general USR

Roxana Wring, consilier general USR, a catalogat initiativa primarului Gabriela Firea de a introduce vinieta pentru Bucuresti drept mostra de heirupism, explicand ca, in lipsa unei fundamnetari corecte,.

CURS VALUTAR 14 august 2019. Cat costa un euro

CURS VALUTAR 14 august 2019. Banca Nationala a Romanieia afisat, miercuri, un curs de 4,7216 lei pentru un euro, in scadere cu 0,54 bani -0,11%) fata de cotatia anterioara, cand moneda unica.

Dacia Duster cu motor de Mercedes poate fi comandata si cu tractiune integrala. Cat costa?

Veste buna pentru cei care vor o Dacia Duster cu motor de Mercedes si tractiune integrala. Noile versiuni cu 130 si 150 de cai putere sunt acum disponibile la comanda.

VIDEO Dodon, detalii despre noul acord de guvernare intre PSRM-ACUM:in proportie de 90-95% a fost gasita limba comuna pe toate elementele

Igor Dodon spera ca saptamana viitoare va fi semnat un nou acord de guvernare cu Blocul ACUM, dupa ce, potrivit socialistilor, angajamentele asumate in acordul semnat la 8 iunie curent, care presupun deligarhizarea tarii, ar fi fost implementate deja. Acordul respectiv ar urma sa fie contrasemnat si de catre seful statului ca suport pentru implementarea acestor reforme.

Indonezia ar putea construi o cale ferata de 6 miliarde dolari! Detalii despre proiectul mamut

Guvernul indonezian va semna in acest an un memorandum de intelegere cu Agentia Internationala pentru Cooperare din Japonia, iar acest memorandum poate permite inceperea lucrarilor in 2020 laconstructia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )