Libnet.ro
UNICEF

07:15

Detalii HALUCINANTE despre crima din Capitala. SURSE: Politistii au ajuns cand femeia striga dupa ajutor, dar nu au reusit sa sparga usa la timp si sa o salveze

B1 B1,
Detalii HALUCINANTE despre crima din Capitala. SURSE: Politistii au ajuns cand femeia striga dupa ajutor, dar nu au reusit sa sparga usa la timp si sa o salveze

Cazul femeii din Bucuresti care a fost ucisa de fiul sau scoate la iveala un nou episod al esecului interventiei autoritatilor. Alertati de vecini, politistii au ajuns la locuinta femeii cand aceasta era. continuă pe B1

Tanar de 17 ani din Capitala, stropit cu adeziv de mai multe persoane care au vrut sa-i dea foc

Un tanar in varsta de 17 ani din Capitala a fost stropit de mai multe persoane cu substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l incendieze. Tanarul a fost transportat la spital pentru ingrijiri, iar anchetatorii incearca sa identifice agresorii, transmite Mediafax.

Carmen Avram, despre crimele din Caracal: Dinca era prea sigur pe el si nu era prima data cand ucisese

Europarlamentarul PSD Carmen Avram sustine ca un detaliu ciudat il reprezinta faptul ca Gheprghe Dinca nuera atent la detalii, avand in vedere ca locuieste intrum oras mic precum Caracalulul, unde oamenii.

Scene de groaza la o casa de amanet din Capitala. Angajata lovita cu bestialitate de un tanar

Scene de o violenta extrema au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei case de amanet din Bucuresti, luni seara. O angajata a fost lovita cu bestialitate de un individ, suparat ca.

Sorin Ovidiu Balan, despre oasele din padure: Nu apartin Luizei. Este cu siguranta o alta victima!

Junralistul de investigatie, Sorin Ovidiu Balan, a vorbit la Antena 3 despre rezultatele antropologice care arata faptul ca fragmentele osoase descoperite in padurea de langa Caracal sunt umane si apartin unei.

Tonel Pop, noi declaratii despre cazul din Caracal: Fetele pot fi ascunse pe undeva. Pot fi plasate in strainatate

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca fetele ar putea fi in viata, iar un grup infractional le-ar ascunde. Fetele sunt cautate vii.

Razvan Cuc, despre metroul din Drumul Taberei: Sunt rezolvate toate problemele la Magistrala 5. Termenul stabilit pentru darea in folosinta a ramas luna decembrie

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa ca termenul stabilit pentru darea in folosinta a metroului din Drumul Taberei a ramas luna decembrie. Razvan Cuc a.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )