Libnet.ro
UNICEF

05:15

Detinatoarea trofeului, eliminata din Champions League

România Liberă România Liberă,
Detinatoarea trofeului, eliminata din Champions League

Atletico Madrid a detonat bomba optimilor de finala ale Champions League, dupa ce a eliminat-o pe . continuă pe România Liberă

VIDEO Seara magica a lui Atletico Madrid - Campioana Liverpool, eliminata din Champions League pe Anfield

Atletico Madrid a produs marea surpriza a zilei din Champions League, formatia pregatita de Diego Simeone eliminand-o in optimi pe campioana en-titre. A fost nevoie de prelungiri pe Anfield, iar la capatul a 120 de minute cei care s-au bucurat au fost oaspetii, invingatori cu 3-2.

CORONAVIRUS. UEFA suspenda meciurile din Champions League si Europa League FRF anunta masuri similare pentru Liga 1 si Liga 2

Se suspenda competitiile de fotbal din intreaga Europa din cauza coronaviruslui. UEFA a suspendat meciurile din Champions League si Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru moment nu exista o.

UEFA a anuntat: Meciurile din Champions League si Europa League de saptamana viitoare, amanate

Asa cum era de asteptat, UEFA a anuntat ca meciurile de saptamana viitoare din Champions League si Europa League nu se vor disputa ele urmand sa fie amanate din cauza pandemiei de Coronavirus.

Succes urias pentru Atletico Madrid, care elimina Liverpool din Champions League, inca din optimi. PSG, cealalta calificata

Seara de miercuri a adus in atentia iubitorilor de fotbal doua meciuri, din optimile Champions League, in urma carora numarul formatiilor calificate in sferturi a ajuns la patru.

Champions League: Liverpool spera la inca un meci mare pe Anfield (vs Atletico) PSG si Borussia Dortmund lupta pentru un loc in sferturi

Ziua de miercuri aduce doua dueluri foarte interesante din returul optimilor Champions League. Chiar daca nu trece prin cea mai buna forma, Liverpool detinatoarea trofeului) va incerca sa mai faca o mica minune pe Anfield si sa intoarca rezultatul din tur, cand Atletico Madrid formatie care se inchide excelent) s-a impus cu 1-0. in cealalta confruntare a serii, PSG nu se va putea baza pe sprijinul suporterilor pe Parc des Princes din cauza epidemiei de coronavirus) si va avea parte de o misiune foarte dificila impotriva Borussiei Dortmund galben-negrii au castigat cu 2-1 in tur).

Champions League: RB Leipzig, la un pas de o calificare istorica in fata lui Tottenham; Valencia, misiune imposibila cu Atalanta

Marti vor debuta partidele din mansa a doua a optimilor Champions League. Cel mai interesant duel al serii le aduce fata in fata pe RB Leipzig si Tottenham, pe Red Bull Arena. Se pleaca de la scorul de 1-0 pentru formatia din Bundesliga, aflata in fata unei calificari istorice. in schimb, finalista editiei de anul trecut se confrunta cu mari probleme de lot si risca sa fie eliminata din competitie. in celalalt meci al serii, Valencia are o misiune imposibila in fata Atalantei, care a castigat cu 4-1 mansa tur.

Champions League: Meciurile Juventus vs Lyon si Manchester City vs Real Madrid, amanate din cauza coronavirusului

UEFA a anuntat joi ca partidele Juventus Torino - Olympique Lyon si Manchester City - Real Madrid, din returul Champions League, care erau programate pentru 17 martie, se amana din cauza carantinei impuse jucatorilor echipelor din Torino si Madrid, in contextul pandemiei de coronavirus, scrie AFP.

Coronavirus amana Champions League. Doua partide din optimile de finala nu se vor mai disputa la data initiala

Doua meciuri din optimile de finala ale Champions League au fost amanate, ca masura de precautie in contextul evitarii extinderii de coronavirus.

OFICIAL: Barcelona vs Napoli din optimile Champions League se va juca fara spectatori

De-acum este oficial: returul dintre Barcelona si Napoli din optimile Champions League se va disputa fara spectatori, informeaza Mundo Deportivo. Partida este programata pe 18 martie, pe Camp Nou, de la ora 22:00.

UEFA suspenda meciurile din cupele europene

Toate meciurile din Champions League si Europa League programate in perioada urmatoare au fost amanate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )