Libnet.ro
UNICEF

16:00

Deutsche Telekom, DECIZIE RADICALA! Mai mult de un sfert din angajati vor fi DATI AFARA! Ce se intampla cu personalul din Romania

B1 B1,
Deutsche Telekom, DECIZIE RADICALA! Mai mult de un sfert din angajati vor fi DATI AFARA! Ce se intampla cu personalul din Romania

Decizie radicala luata de Deutsche Telekom. Gigantul german va concedia, in urmatorii 3 ani, mai mult de un sfert din personalul angajat in unitatea de servicii informatice, care este pe pierdere de mai multi. continuă pe B1

Care este CEA MAI MARE PENSIE din Aparare si cine a iNCASAT-O

Cea mai mare pensie din Ministerul Apararii Nationale MApN) a depasit 34. 600 de lei brut si a fost incasata de un fost magistrat militar. Potrivit oficialilor Casei de Pensii Sectoriale CPS) a MApN, citati.

Alro - cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) au avut un randament de 0,54%, in raport cu moneda euro, in perioada 13 - 20 iunie, reprezentand, astfel, titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul de timp analizat.

Proteste in mai multe orase din tara: Oamenii cer demisia lui Dragnea

Mii de persoane au iesit pe strazi in mai multe orase din tara precum Iasi, Cluj, Sibiu sau Timisoara. Acestia se aduaga celor peste 5. 000 de persoane care au protestat si in Piata Victoriei din.

Proteste si in mai multe orase din tara impotriva modificarilor la codul de procedura penala

Mii de oameni au iesit pe strazile mai multor orase din tara pentru a isi arata nemultumirea privind modificarile la codul de procedura penal adoptate luni seara in Parlament. La Sibiu, protestul.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2018! Unde se gaseste localul

Osteria Francescana, localul din Modena, Italia, detinut de maestrul bucatar italian Massimo Bottura a fost ales cel mai bun restaurand din lume in 2018. Publicatia de profil britanica Restaurant i-a acordat.

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Iesire NERVOASA a lui Tariceanu, dupa ce a fost HUIDUIT: DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa

Dupa ce a fost huiduit la sosirea la sediul ALDE de la Cluj-Napoca, Tariceanu a sustinut ca DNA a transformat Romania in cea mai corupta tara din Europa. La noi toata lumea a fost acuzata pe banda,.

Concediaza 10.000 de angajati din divizia de IT

T-Systems, divizia de IT nerentabila a Deutsche Telekom, va concedia 10. 000 de angajati, in cadrul unui plan pe termen de trei ani de revenire la profitabilitate, a anuntat ieri directorul general al acesteia, Adel Al-Saleh, relateaza News. ro.

ALERTA METEO: in weekend Romania e LOVITA din plin de CEL MAI PERICULOS CICLON POLAR! Unde se raceste cel mai mult vremea si care sunt zonele cele mai expuse FENOMENELOR EXTREME !

Meteorologii vin cu vesti proaste. Temperaturile vor scadea simtitor in perioada urmatoare, dupa vremea foarte calda si furtunile care au lovit Romania. Din nefericire, in weekendul care urmeaza si ploile.

Mare atentie! De ce nu e bine sa dormi mai mult de noua ore

Durata prea lunga sau prea scurta a somnului ar putea afecta functionarea creierului. Prea mult somn poate creste riscul de depresie. Printr-un studiu din 2014 realizat pe gemeni adulti, cercetatorii au.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3311 seconds )