Libnet.ro
UNICEF

07:15

Deutsche Telekom mai cumpara 5% din actiunile OTE, proprietarul Telekom Romania

Adevărul Adevărul,
Deutsche Telekom mai cumpara 5% din actiunile OTE, proprietarul Telekom Romania

Deutsche Telekom isi suplimenteaza participatia detinuta la grupul OTE, proprietarul Telekom Romania, prin achizitia unui pachet de 5% din actiunile companiei care este cel mai mare operator de telecomunicatii din Grecia, pentru 282 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

Deutsche Telekom isi suplimenteaza participatia detinuta la OTE

Deutsche Telekom isi suplimenteaza participatia detinuta la grupul OTE, proprietarul Telekom Romania, prin achizitia unui pachet de 5% din actiunile companiei care este cel mai mare operator de telecomunicatii din Grecia, pentru 282 de milioane de euro, relateaza Reuters.

Grupul ArcelorMittal face demersuri sa preia cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE, scrie News. ro.

Grupul ArcelorMittal face demersuri pentru a prelua cel mai mare combinat din Europa

Grupul ArcelorMittal incearca sa cumpere cel mai mare combinat din Europa, situat in Italia, dar ar putea fi obligat sa vanda unele unitati detinute in prezent, daca se va stabili ca astfel va avea o pozitie dominanta in UE.

VIDEO Top 10 cele mai lungi trenuri din lume

Care este cel mai lung tren din lume? Care este cea mai lunga sina interstatala si de ce este dificila calatoria cu trenul dintr-o tara in alta? In materialele video de mai jos gasim raspunsurile acestor curiozitati specifice tuturor pasionatilor de trenuri.

Cele mai bune perioade din an pentru a-ti cumpara un smartphone

Mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa iti cumperi un smartphone nou. Fie ca cel vechi nu mai face fata cerintelor tale, fie ca s-a defectat si nu prea mai este rentabil sa il repari, ai de facut o alegere i.

Urmatoarea cea mai profitabila si mai mare afacere internationala. Cel mai bogat om din lume, fondatorul Oracle, dar si creatorii Google pariaza pe asta

Urmatorul cel mai mare business din lume este unul desprins parca din filmele SF. Cei mai bogati oameni din lume investesc in tehnologie si medicina menita sa opreasca procesul de imbatranire. Jeff Bezos,.

Facebook primeste avertismente de la cea mai mare democratie din lume: Nu toleram furtul

Facebook a primit avertismente miercuri din partea ministrului tehnologiei informatiei din India cu privire la orice incercare de folosire abuziva a datelor sau de manipulare a alegerilor in aceasta.

Cine sunt sefii celor mai importante burse din Europa si principalii competitori ai Bursei de Valori Bucuresti

Ultimii ani au marcat schimbari importante la nivelul conducerii burselor din regiune, iar Bursa de Valori Bucuresti BVB) nu face exceptie dupa ce anul trecut a renuntat la serviciile polonezului Ludwik Sobolewski, inlocuindu-l pe acesta cu Adrian.

Ce GAFA COLOSALA a mai facut ELEVA DIN VASLUI care NU A STIUT capitala Angliei: I-as gadili pe acei giganti (VIDEO)

Eleva din Vaslui care a raspuns cu seninatate ca Rusia este capitala Angliei, la proba de cultura generala de la balul bobocilor, nu este la prima gafa de acest fel. De fapt, eleva Liceului Pedagogic.

FOTO! Era una dintre cele mai frumoase femei din lume, acum s-a ingrasat enorm! Drew Barrymore a devenit supraponderala si aproape ca nu o mai recunosti!

Altadata supla si fit, Drew a cam pierdut lupta cu kilogramele. Starul hollywoodian in varsta de 43 de ani nu se mai bucura in prezent de o silueta ca trasa prin inel, ci dimpotriva! Chiar acum.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2175 seconds )