Libnet.ro
UNICEF

19:00

Deutsche Welle, despre tranzitia de la Trump la Biden: America mica din nou, aliatii si dusmanii ei

Adevărul Adevărul,
Deutsche Welle, despre tranzitia de la Trump la Biden: America mica din nou, aliatii si dusmanii ei

Daca America nu va mai fi mare si pe primul loc, cum a vrut-o Trump, cum si unde va fi? in locul puciului prezis a inceput tranzitia. Dar incotro va duce SUA? Si cum se vor pozitiona fata de aliati, rivali si inamici?, scrie Petre M. Iancu, pentru blogurile Adevarul. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin rupe tacerea. Ce spune despre alegerile Trump-Biden din America

Vladimir Putin a rupt si a spus tot despre alegerile Trump-Biden din America. Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus la televiziunea de stat, ca este pregatit sa lucreze cu oricine are increderea poporului american. De asemenea, liderul rus a precizat ca il va felicita pe castigatorul alegerilor din SUA in momentul in care formalitatile se .

Ce se va alege de zidul lui Trump? Biden a numit un hispanic cu origini romanesti in fruntea Departamentului de Securitate Interna

Presedintele ales al Statelor Unite, democratul Joe Biden, l-a numit pe Alejandro Mayorkas secretar al Departamentului de Securitate Interna, fiind asteptat ca acesta sa aduca ample reforme politicilor dure privind imigratia implementate de administratia Trump, relateaza NBC News.

YouTube a interzis canalului pro-Trump One America News

YouTube a interzis canalului ultra-conservator One America News Network OAN) sa posteze videoclipuri noi timp de o saptamana si i-a interzis sa obtina venituri din continutul deja online, a informat marti reteaua sociala Google, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3238 seconds )