Libnet.ro
UNICEF

01:05

DEZASTRU in aer: Un avion rusesc a fost DOBORAT! VLADIMIR PUTIN anunta MACELUL

B1 B1,
DEZASTRU in aer: Un avion rusesc a fost DOBORAT! VLADIMIR PUTIN anunta MACELUL

Presedintele rus Vladimir Putin nu a discutat cu omologul sau sirian Bashar al-Assad dupa ce un avion rusesc de recunoastere de tipul Il-20 a fost doborat accidental in Siria. Incidentul a avut loc in noaptea d. continuă pe B1

Incident grav in spatiul aerian al Siriei: Un avion rusesc a fost doborat de trupele guvernamentale

Un avion rusesc cu 14 persoane la bord a disparut de pe radare in spatiul aerian al Siriei, a anuntat Ministerul rus al Apararii, conform BBC. Conexiunea cu membrii echipajului a fost avionului rusesc II-20 a f.

Masurile luate de Moscova, dupa ce un avion militar rusesc a fost doborat

Rusia l-a convocat marti pe numarul doi al Ambasadei Israelului la Moscova pentru a protesta fata de incidentul legat de avionul de recunoastere rusesc, de tipul Il-20, doborat accidental de apararea antiaeriana.

Incident grav in spatiul aerian al Siriei: Un avion rusesc a fost doborat de trupele guvernamentale. Rusia acuza Israelul de acte ostile care au dus la tragedie

UPDATE:Rusia acuza Israelul de implicare in tragedia din Siria, afirmand ca prin acte ostile se face vinovat de incidentul aviatic care a dus la moartea a 15 persoane. Ministrul rus al Apararii a.

Vladimir Putin: Rosatom va ncepe curnd constructia a doua reactoare nucleare n Ungaria

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a afirmat marti ca firma ruseasca Rosatom va incepe curand constructia a doua noi reactoare la centrala nucleara Paks din Ungaria, transmite Reuters.

Vladimir Putin propune un tratat de pace istoric cu Japonia

Presedintele rus Vladimir Putin i-a propus premierului japonez Shinzo Abe semnarea, pana la sfarsitul anului, a unui tratat de pace fara conditii prealabile. O adevarata lovitura de teatru in relatiile dintre cele doua tari, care ar putea pune capat in mod oficial celui de-al Doilea Razboi Mondial, potrivit Le Figaro, citat de Rador.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )