Libnet.ro
UNICEF

20:17

Dezastru pentru soferi, anunt de ultima ora: ce se intampla cu masinile diesel

Playtech Playtech,
Dezastru pentru soferi, anunt de ultima ora: ce se intampla cu masinile diesel

Un anunt important pentru soferi vine din zona auto, iar in centrul atentiei sunt masinile diesel. E un dazastru pentru industrie. Masinile diesel sunt pe cale de disparitie, in conditiile. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

Ludovic Orban, modificari de ultima ora cu privire la programul scolilor in perioada alegerilor. De cand vor incepe cursurile online

Premierul Ludovic Orban a dezvaluit in cursul zilei de miercuri cele mai noi informatii cu privire la perioada in care elevii scolilor in care se vor organiza alegeri vor susaine cursurile online. Acesta a tinut sa precizeze faptul ca zilele transmise de catre comitetele judetene pentru situatii de urgenta nu sunt valabile. in ce zile .

Razvan Lucescu a primit cea mai grea pedeapsa! Decizie de ultima ora in Arabia Saudita

Razvan Lucescu traieste cele mai grele momente din cariera de antrenor. Al Hilal, echipa antrenata de el, a fost exclusa din Liga Campionilor din cauza numarului mare de infectati cu Covid-19. Practic, echipa lui Lucescu jr. nu a avut 13 jucatori valizi, minimum cat era obligatoriu pentru a juca partida cu Al Ahli. Astfel ca .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora cu privire la purtarea mastilor la scoala. Ce a transmis premierul

Ludovic Orban a dezbatut in cursul zilei de ieri initiativa presedintelui CJ Harghita, Borboly Csaba, care a sugerat renuntarea la masti pentru elevii judetelor in care scolile functioneaza potrivit scenariului verde. Propunerea acestuia facea referire la elevii din ciclul primar si la copiii de la gradinite. Copiii respecta aceasta regula in cursul zilei de duminica, .

Anunt de ultima ora despre revenirea spectatorilor pe stadioanele din Romania

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului din Romania, a vorbit intr-o conferinta de presa despre posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane.

Cand s-ar putea introduce noi restrictii in Romania. Ludovic Orban, anunt de ultima ora

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in ciuda faptului ca in urma cu o saptamana, numarul de infectari cu coronavirus a atins un nivel record, acesta nu s-a confirmat in evolutia saptamanala, astfel incat, in acest moment, nu trebuie aplicate masuri de restrictie.

Cine televizeaza FCSB - Slovan Liberec. Acord de ultima ora

Pana la urma Gigi Becali a acceptat oferta primita pentru televizarea meciului dintre FCSB si Slovan Liberec.

Se inchid scolile! Decizie de ultima ora a autoritatilor

Mii de parinti, elevi si profesori sunt bulversati. Consiliul National pentru Situatii de Urgenta a decis inchiderea scolilor in care sunt organizate sectii de votare pentru alegerile locale din acest an. Mai mult, se zvoneste ca si dupa alegeri invatamantul se va muta in on-line.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )