Libnet.ro
UNICEF

11:15

DEZBATERE PUBLICA in tara cu cele mai multe mame minore din UE, parlamentul scoate educatia sexuala din scoli Cat de importante sunt astfel de cursuri: ce spun elevii, parintii si ONG-urile

Hotnews Hotnews,
 DEZBATERE PUBLICA in tara cu cele mai multe mame minore din UE, parlamentul scoate educatia sexuala din scoli Cat de importante sunt astfel de cursuri: ce spun elevii, parintii si ONG-urile

Romania s-a aflat in ultimii ani pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste mamele adolescente, potrivit datelor Eurostat. Cu toate acestea, educatia sexuala in scolile din Romania nu a fost obligatorie pana acum si mai putin de 10% dintre elevi au beneficiat de astfel de cursuri. in aprilie 2020, printr-o lege aprobata de parlament disciplina devine obligatorie in scoli, o data pe semestru. Acum o saptamana o modificare a legii, care a fost votata de parlament miercuri, inlocuieste educatia sexuala cu cea sanitara si introduce acordul parental pentru astfel de cursuri. continuă pe Hotnews

Romanii au inca rezerve sa plece la lucru in strainatate. Ce tari ofera cele mai multe locuri de munca

Peste 20. 000 de aplicari pentru joburile din afara tarii au fost inregistrate in luna mai. Germania, Franta, Olanda si Marea Britanie au fost tarile cele mai cautate de romani.

Topul jucatorilor care au castigat cele mai multe cupe ale campionilor la fotbal

Nu mai putin de 11 jucatori, dintre care opt din Spania, au reusit de-a lungul carierei lor sa castige de cel putin cinci ori Cupa Campionilor la fotbal. Care sunt acesti jucatori puteti afla din articolul de mai jos.

Cod portocaliu de ploi si caderi de grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o atentionare cod portocaliu de ploi, cu caderi de grindina si descarcari electrice in mai multe localitati din judetul Valcea.

Cele mai batrane paduri seculare din Romania. Relieful le-a aparat pana acum de toporul hotilor

Autoritatile din Dambovita incearca sa tina departe de hotii de lemn singurele paduri virgine din tara, cu arbori vechi de sute de ani. Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat recent ca cele mai batrane paduri seculare se gasesc in judetul Dambovita.

Adolescentii care beau cele mai mari cantitati de alcool din Europa - studiu

Tinerii danezi de 15 ani beau mai des si au cele mai mari probabilitati de a se imbata fata de tinerii din orice alta tara din Europa, potrivit unui nou studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Forbes: Cele mai sigure 20 de locuri pentru a calatori post-coronavirus. Sibiul, singurul oras din Romania aflat pe lista

Organizatia Europeana pentru cele mai bune destinatii EBD), care se incadreaza in Reteaua EDEN a Comisiei Europene, a intocmit o lista a celor mai sigure 20 de destinatii pentru calatorii si turism, dupa coronavirus. Pe lista preluata de Forbes, apar mai multe orase din Polonia, Croatia, Grecia, dar si municipiul Sibiu, singura destinatie din Romania.

Cum a fost ucis George Floyd. New York Times a refacut scena cu imagini de la martori si de pe camerele de supraveghere Moartea barbatului a declansat cele mai ample proteste din SUA din ultimii ani (VIDEO)

Jurnalistii de la New York Times au publicat un clip de 8 minute si 46 de secunde ce surprinde din mai multe unghiuri momentul in care George Floyd, aflat in custodia politiei, este ucis. inregistrarea cuprinde.

MAI: Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker

Politia Romana va fi dotata cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan si Dokker, dupa ce vor fi semnate, vineri, acordurile de achizitie si furnizare, informeaza Ministerul Afacerilor Interne MAI) intr-un comunicat.

Jay-Z a cumparat o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a il omagia pe George Floyd

Rapperul si antreprenorul Jay-Z a cumparat alaturi de un grup de avocati, activisti si victime ale violentelor politienesti o pagina intreaga de publicitate in mai multe cotidiane americane pentru a-l.

Cele mai emotionante imagini de la protestele din America

Dupa ce George Floyd a fost ucis de un politist din Minneapolis pe data de 25 mai, America a fost cuprinsa de proteste. Unele pline de violenta, altele incarcate de emotie. Iata aici cateva dintre cele mai emotionante imagini de la protestele din America.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )