Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dezbaterile pe legea offshore se concentreaza excesiv pe nivelul redeventelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dezbaterile pe legea offshore se concentreaza excesiv pe nivelul redeventelor

Dezbaterile pe marginea legislatiei privind impozitarea exploatarii gazelor naturale din Marea Neagra se concentreaza excesiv asupra stabilirii unui nivel acceptabil al redeventelor ce ar urma sa fie incasate de statul roman, ca sursa suplimentara pentru bugetul de stat, considera Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR). continuă pe Ziarul Bursa

Dezbaterile pe Legea Offshore, blocate de doua saptamni n Camera Deputatilor: Cum este mimata transparenta si cum sunt purtate adevaratele negocieri tot n biroul lui Liviu Dragnea

Proiectul legii offshore nu se afla pe ordinea de zi a sedintelor comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor, desi liderii Coalitiei PSD-ALDE au dat asigurari ca in aceasta saptamana vor reincepe dezbaterile pe forma finala. Nu exista o explicatie oficiala pentru taraganarea dezbaterilor, insa potrivit informatiilor HotNews. ro, PSD si ALDE nu se inteleg pe forma finala. Saptamana trecuta, PSD si ALDE au mimat o discutie transparenta cu reprezentantii tuturor grupurilor parlamentare, la care au participat si investitori, insa adevaratele negocieri s-au purtat tot in cerc restrans, la fel ca pana acum, in cabinetul sefului PSD Liviu Dragnea.

Legea offshore. Oamenii de afaceri vor o politica pe termen lung pentru exploatarea resurselor naturale ale Romaniei

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR) sustine ca a solicitat in ultimii ani o politica pe termen lung cu privire la exploatarea resurselor naturale ale Romaniei si ca nu ar fi avut loc controverse partizane, cum sunt cele in prezent privind legea offshore, daca tara noastra ar beneficia de o strategie energetica adecvata politicii sale industriale.

PNL cere reluarea discutiilor pe legea offshore

PNL cere reluarea discutiilor din comisiile parlamentare pe legea offshore si atrage atentia ca investitorii ar putea lua decizia retragerii din Marea Neagra, a declarat, astazi, deputatul liberal Virgil Popescu, potrivit Agerpres.

Traian Basescu, despre legea offshore: Nu poate fi votata dupa cum ridica degetul Dragnea sau Tariceanu/ Experienta privatizarii prin vot in Parlament a PETROM ar trebuie sa fie lectie

Fostul presedinte Traian Basescu face un apel catre parlamentari in contextul dezbaterilor privind legea offshore, cerandu-le sa se gandeasca la interesul tarii si sa voteze precum le dicteaza constiinta.

Negocierile pe legea offshore bat pasul pe loc. Dezbaterile, blocate de doua saptamani in Camera Deputatilor

Proiectul legii offshore nu se afla pe ordinea de zi a sedintelor comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor nici in aceasta saptamana, dupa ce colegii de guvernare ai PSD din coalitie au ridicat obiectii cu privire la forma in care Liviu Dragnea voia ca aceasta lege sa fie adoptata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )