Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce dezvaluie notitele lui Mark Zuckerberg, fotografiate de un reporter la audierile din Congresul american

B1 B1,
Ce dezvaluie notitele lui Mark Zuckerberg, fotografiate de un reporter la audierile din Congresul american

Un fotoreporter a reusit sa surprinda in imagini parte din notitele pe care le avea co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, la audierile din Senat, informeaza cnbc. com. Potrivit notitelor fotografiate,. continuă pe B1

Ce dezvaluie notitele lui Mark Zuckerberg, fotografiate de un reporter la audierile-maraton din Congresul SUA

Un fotoreporter a reusit sa surprinda o imagine a notitelor lui Mark Zuckerberg, in pauza audierilor maraton din Senat, iar acestea arata cat de pregatit a fost CEO-ul Facebook sa raspunda intrebarilor.

Lectia de leadership despre cum sa nu cedezi sub presiune: De ce notitele lui Mark Zuckerberg au devenit virale

Notitele cu care Mark Zuckerberg a venit la audierea in fata Congresului SUA arata cat de intens s-a pregatit pentru unul dintre momentele cruciale ale carierei sale. Astfel, seful Facebook ne-a oferit o lectie de leadership despre ce trebuie sa faci.

MARK ZUCKERBERG. Raspunsurile pe care nu le-a dat Mark Zuckerberg in Congres

Mark Zuckerberg, patronul Facebook, a raspuns marti intrebarilor parlamentarilor americani despre diversele probleme care afecteaza cunoscuta retea de socializare in timpul unei audieri care a durat cinci ore,.

Mark Zuckerberg da socoteala: Mereu va fi un Facebook gratuit

Scandalul Facebook si Cambridge Analytical-a dus pe Mark Zuckerberg in fata Congresului Statelor Unite. El a vorbit si despre un Facebook pe bani. Mark Zuckerberg este CEO-ul si fondatorul Facebook. Desi amploarea retelei de socializare a explodat in ultimii ani, principiile de baza pe care functioneaza platforma raman in continuarea cele definite de Zuckerberg in [].

MARK ZUCKERBERG, chemat sa dea EXPLICATII la Bruxelles: NECESAR pentru reinnoirea increderii in Europa

Comisarul pentru justitie, Vera jourova, a declarat ca pentru a restabili increderea europenilor in compania Facebook si in serviciile sale, CEO-ul aceasteia, Mark Zuckerberg, ar trebui sa vina la Bruxelles.

LIVE Seful Facebook, la audieri: Mark Zuckerberg, victima in scandalul datelor

Mark Zuckerberg este din nou in fata Congresului american si da explicatii despre Facebook cum functioneaza, cum castiga bani si, mai ales, ce vinde despre utilizatori. Mark Zuckerberg, directorul si fondatorul Facebook, este la audieri inCamera Reprezentantilor. Pe 10 aprilie, seful Facebook a vorbit despre reteaua sociala, date, utilizatori, reclame si bani in fata [].

MARK ZUCKERBERG, pus la zid in Congresul American: MOMENTELE cheie din timpul AUDIERILOR

Mark Zuckerberg a fost pus la zid in Congresul American. Senatorii l-au facut pe co-fondatorul Facebook sa transpire din greu in timp ce incerca sa gaseasca scuze pentru motivele pentru care a fost posibil ca un.

Problemele Facebook de care Mark Zuckerberg nu vrea sa vorbeasca

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a fost in Congresul american ca sa vorbeasca despre probleme de dupa dezvaluirile despre Cambridge Analytica. Audierea a lasat mai multe intrebari decat raspunsuri. Mark Zuckerberg, fondatorul si directorul Facebook, a fost audiat vreme de cinci ore. La finalul acestei sederi in Congres, senzatia celor mai multi spectatori a fost ca senatorii [].

Mark Zuckerberg in fata Senatului SUA: cele mai importante dezvaluiri despre Facebook

In contextul scandalului cu Cambridge Analytica, CEO-ul Facebook a fost nevoit sa dea declaratii in fata senatului american. Mark Zuckerberg a facut mai multe afirmatii interesante. Mark Zuckerberg s-a prezentat pentru prima oara in fata unei comisii formate din mai multi senatori ai Statelor Unite. in acel context, a citit o scrisoare deschisa pe care [].

LIVE Mark Zuckerberg da socoteala in fata Congresului American despre Cambridge Analytica

La aproximativ o luna dupa ce a izbucnit scandalul legat de Facebook si Cambridge Analytica, Mark Zuckerberg a fost chemat in fata Congresului Statelor Unite. Mark Zuckerberg este CEO-ul si fondatorul Facebook. Desi amploarea retelei de socializare a explodat in ultimii ani, principiile de baza pe care functioneaza platforma raman in continuarea cele definite de [].

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )