Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dezvaluiri ale unui judecator CCR care a votat pentru revocarea lui Kovesi: Ce mesaj i-a transmis Petre Lazaroiu lui Klaus Iohannis

B1 B1,
Dezvaluiri ale unui judecator CCR care a votat pentru revocarea lui Kovesi: Ce mesaj i-a transmis Petre Lazaroiu lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis i-a acuzat pe judecatorii de la Curtea Constitutionala ca fac jocul PSD dupa ce acestia au publicat motivarea prin care il obliga pe seful statului sa semneze decretul de revocare. continuă pe B1

DEZVALUIRI INCENDIARE: Un judecator CCR acuza presiuni dinspre Cotroceni! PSD se DEZLANTUIE

Judecatorul CCR, Petre Lazaroiu, a marturisit ca a fost chemat joi de consiliera presedintelui Klaus Iohannis, Simina Tanasescu, pentru a i se aduce la cunostinta ca se intentioneaza emiterea unui decret de.

Petre Lazaroiu, judecatorul CCR care a acuzat presiuni din partea unui consilier prezidential: Eu l-am votat pe presedinte. Nu am votat niciodata cu PSD/ Noi suntem pusi acolo sa aparam Constitutia

Petre Lazaroiu, judecator CCR, care a acuzat presiuni din partea Cotroceniului prin consilierul prezidential Simina Tanasescu spune ca i-a transmis acesteia ca judecatorii CCR sunt pusi sa apere Constitutia, nu sa faca jocuri politice, iar legat de optiunile sale politice, l-a votat pe Iohannis.

Petre Lazaroiu, judecator CCR care acuza presiuni asupra sa: Eu l-am votat pe Iohannis. Nu am votat niciodata cu PSD. Comisia de la Venetia va fi sesizata luni

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, care a acuzat presiuni din partea Cotroceniului prin consilierul prezidential Simina Tanasescu, spune ca i-a transmis acesteia ca judecatorii CCR sunt pusi sa apere Constitutia, nu sa faca jocuri politice, iar legat de optiunile sale politice, l-a votat pe Iohannis.

Petre Lazaroiu, judecator CCR, face dezvaluiri despre presiunile de la Cotroceni. Explicatiile bizare ale Presedintiei

Petre Lazaroiu, judecator CCR, a dezvaluit presiunile de la Cotroceni in privinta revocarii Codrutei Kovesi. Iata declaratia completa a judecatorului CCR: Ieri, 14 iunie, orele 14:30 - 15:00, am avut.

Petre Lazaroiu, judecator CCR, face dezvaluiri despre presiunile de la Cotroceni

Petre Lazaroiu, judecator CCR, a dezvaluit presiunile de la Cotroceni in privinta revocarii Codrutei Kovesi. Iata declaratia completa a judecatorului CCR: Ieri, 14 iunie, orele 14:30 - 15:00, am avut.

Sefa DNA, prima reactie dupa decizia CCR! Interviu EXPLOZIV pentru presa americana: Daca independenta procurorilor dispare, activitatea noastra devine imposibila

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut prima reactie dupa decizia decizia CCR care il obliga pe Iohannis sa o demita! Aceasta a raspuns intrebarilor jurnalistilor prestigioasei publicatii.

Fostul judecator CCR Toni Grebla: Simina Tanasescu a gresit grav. Presedintele Klaus Iohannis trebuia sa o demita imediat (VIDEO)

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla a declarat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa o.

Un judecator CCR dezvaluie STRATEGIA lui Iohannis in privinta sefei DNA: Presedintele se poate folosi de aceasta FANTASMAGORIE, sa NU o revoce pe Kovesi din cauza mandatului meu!

Dupa ce a acuzat presiuni exercitate asupra sa de catre Administratia Prezidentiala, judecatorul CCR Petre Lazaroiu afirma ca presedintele Klaus Iohannis poate adopta o strategie prin care sa nu o revoce pe.

Reactia Administratiei Prezidentiale dupa ce un judecator CCR a acuzat presiuni de la Cotroceni

Judecatorul CCR, Petre Lazaroiu, acuza presiuni din partea Palatului Cotroceni, spunand ca a avut o discutie cu un consilier prezidential, care i-a vorbit despre mandatul de revocare a sa din functie. La.

Basescu: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui Romniei este inacceptabila. Daca mine devine Dancila ministrul Justitiei?

Traian Basescu sustine ca decizia CCR privind revocarea procurorilor sefi este inacceptabila, iar legea trebuie modificata astfel incat sa se revina la dubla cheie in numirea si revocarea la acest nivel. Nu se poate sa fie lasata pe mana unui om politic numirea si revocarea procurorilor. Pentru ca acel om politic este sub controlul partidului. Azi e tudorel Toader ministrul Justitiei, dar daca maine devine Dancila ministrul Justitiei? , a spus Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )