Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri din sedinta liderilor PSD. Ce a spus premierul Dancila

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri din sedinta liderilor PSD. Ce a spus premierul Dancila

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat, in sedinta liderilor PSD, ca nu va demisiona. Dancila a mai spus ca vrea sa-si continue activitatea si toate proiectele incepute. inainte de CEx, D. continuă pe Antena3

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea

O zi pana la cea mai importanta sedinta a liderilor PSD convocata de Liviu Dragnea. Acolo se va discuta despre scrisoarea prin care i se cere demisia din functia de presedinte al PSD si de la sefia Camerei.

Victor Ponta, despre scrisoarea liderilor PSD

Fostul premier Victor Ponta le-a urat succes liderilor PSD care au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Serban Nicolae, dupa scrisoarea liderilor PSD: Experienta politica ma face sa fiu foarte atent la asemenea demersuri

Orice tema se poate discuta in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, fara a fi din start corecta sau gresita, a declarat miercuri pentru AGERPRES liderul senatorilor social-democrati, Serban Nicolae,.

Nicolicea, despre scrisoarea liderilor PSD: Lucrurile ar fi trebuit dezbatute in conducerea partidului

Deputatul social-democrat Eugen Nicolicea a declarat miercuri ca toate lucrurile semnalate in scrisoarea deschisa, transmisa de lideri ai PSD, ar fi trebuit discutate in cadrul conducerii partidului, subliniind ca.

Dezvaluiri din interiorul PSD: Nu-i usor de lucrat cu Liviu Dragnea

CExN al PSD analizeaza vineri solicitarea privind demisia lui Liviu Dragnea din functiile detinute. Doina Pana, vicepresedinte PSD la nivel national, a facut declaratii dure cu privire la situatia din.

Premierul Dancila a interzis activitatea PMP

Partidul Miscarea Populara a sesizat astazi, 19 septembrie, Avocatul Poporului in legatura cu ordonanta de urgenta a Guvernului 86/2018, prin care prim-ministrul Dancila a decis, de la sine putere, ca doar partidele politice parlamentare cu grup parlamentar propriu in ambele camere ale Parlamentului pot avea delegati in sectiile de votare.

Premierul Dancila s-a intalnit la aeroport cu presedintele CE

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, la Aeroportul Baneasa, cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, inainte de plecarea acestuia din Romania.

Premierul Dancila, intalnire cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila se va intalni astazi cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, inainte de plecarea acestuia din tara noastra, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )