Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dezvaluiri incendiare despre Donald Trump! Presedintele SUA ar fi mintit in legatura cu averea sa

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri incendiare despre Donald Trump! Presedintele SUA ar fi mintit in legatura cu averea sa

Trump si-ar fi declarat o avere mai mare pentru a fi inclus in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, a declarat un jurnalist al celebrei reviste americane. inainte de a deveni presedinte, Donald Trump a . continuă pe Antena3

Coreea de Nord renunta la testele nucleare: Reactia lui Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a calificat drept un progres pentru toata lumea anuntul Coreei de Nord privind renuntarea la testele nucleare. Un mesaj de la Kim Jong-un: Coreea de Nord va opri t.

Jurnalist Forbes: Donald Trump a mintit legat de averea personala pentru a figura in lista celor mai bogati oameni din SUA

Donald Trump, inainte de a deveni presedintele Statelor Unite, a mintit un jurnalist al revistei Forbes cu privire la averea personala acumulata in anii 1980, pentru a figura in lista celor mai bogati oameni din SUA realizata de publicatie, a declarat jurnalistul american Jonathan Greenberg.

Donald Trump, despre intalnirea cu liderul nord-coreean: Daca nu va fi productiva, ma voi ridica, in mod respectuos, si voi pleca

Presedintele SUA, Donald Trump, a vorbit miercuri despre intalnirea pe care urmeaza sa o aiba cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un. Liderul SUA a marturisit ca e dispus sa se ridice si sa plece de la.

Donald Trump, despre intalnirea cu Kim Jong-un: Daca nu va fi productiva, ma voi ridica si voi pleca

Presedintele SUA, Donald Trump, a facut, miercuri, declaratii controversate despre intalnirea pe care urmeaza sa o aiba cu liderul nord-coreean, Kim Jong-Un. Liderul de la Casa Alba a spus ca e dispus.

Donald Trump l-a invitat pe presedintele rus in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump l-a invitat pe omologul sau rus Vladimir Putin, in timpul unei convorbiri telefonice, sa intreprinda o vizita in SUA si a afirmat ca va fi bucuros sa-l primeasca pe pr.

Donald Trump va face o vizita n Marea Britanie n luna iulie (presa)

Presedintele american Donald Trump va vizita Marea Britanie in luna iulie, potrivit presei din regat, care a citat sambata surse guvernamentale de la Washington si Londra, scrie News. ro. Multi dintre britanici au amenintat ca, in cazul in care presedintele SUA vine la Londra, vor protesta.

Donald Trump, anunt important legat de intalnirea cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat ca e posibil ca intalnirea cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, sa nu mai aiba loc. Cu ocazia primirii premierului japonez Shinzo Abe la Mar-a-Lago, in.

Donald Trump saluta decizia Coreii de Nord de a suspenda testele nucleare si cu rachete

Presedintele SUA, Donald Tump, a salutat decizia Coreii de Nord de a suspenda testele nucleare si cu rachete, anunta Reuters.

SUA: Partidul Democrat da in judecata Rusia, WikiLeaks si echipa de campanie a lui Donald Trump

Comitetul National al Partidului Democrat a dat in judecata Guvernul rus, echipa de campanie a lui Donald Trump si WikiLeaks, acuzand existenta unei conspiratii pentru influentarea alegerilor prezidentiale din 2016 in favoarea lui Donald Trump, scrie The Guardian.

SUA: Partidul Democrat da n judecata Rusia, WikiLeaks si echipa de campanie a lui Donald Trump

Comitetul National al Partidului Democrat a dat in judecata Guvernul rus, echipa de campanie a lui Donald Trump si WikiLeaks, acuzand existenta unei conspiratii pentru influentarea alegerilor prezidentiale din 2016 in favoarea lui Donald Trump, scrie news. ro, care citeaza The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )