Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dezvaluiri de la Moscova: Cel putin sase avioane F-35 erau la frontiera cand Iranul a doborat aeronava ucraineana

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri de la Moscova: Cel putin sase avioane F-35 erau la frontiera cand Iranul a doborat aeronava ucraineana

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca doborarea din greseala de catre Iran saptamana trecuta a unei aeronave ucrainene a survenit in timp ce Teheranul era alertat de relatari privind prezenta unor avioane militare americane invizibile in zona, informeaza Reuters. continuă pe Antena3

Siria: Raid aerian al fortelor guvernamentale soldat cu cel putin 15 morti

Cel putin 15 civili au murit miercuri in urma unui raid aerian al fortelor guvernamentale siriene asupra fortelor rebele din provincia Idlib, aflata in nord-vestul tarii, in pofida unui armistitiu mediat de Rusia si Turcia, informeaza Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Pedofilia din Biserica din Franta: Procurorii cer cel putin opt ani de inchisoare pentru fostul preot suspectat ca a abuzat 75 de copii

Procurorii au cerut vineri cel putin opt ani de inchisoare pentru fostul preot Bernard Preynat, judecat la trei decenii de la fapte pentru un caz de abuz sexual devenit simbol al complicitatii tacerii din Franta a Bisericii cu privire la pedofilie, relateaza AFP.

UPDATE Greva spontana la depourile CFR. in mai multe locuri din tara 1.400 de oameni au incetat lucrul pentru patru ore, cel putin 15 trenuri au fost anulate. Oamenii s-au intors la lucru in jurul orei 12

Joi dimineata a fost declansata o greva spontana de catre angajatii de la mai multe depouri ale CFR din tara, in mai multe orase precum Brasov, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Cluj, Suceava sau Timisoara. Mai multe trenuri au fost anulate, unele surse spun ca ar fi vorba de cel putin 15, altele spun ca sunt 19, dar CFR Calatori NU a publicat lista. Angajatii Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive CFR - SCRL Brasov au oprit inca de marti lucrul, pe motiv ca CFR Calatori incearca sa o falimenteze, prin preluarea etapizata a personalului. CFR Calatori nu a mai incheiat niciun contract de prestari servicii cu SCRL. UPDATE La 12. 40 ministerul Transporturilor a anuntat ca, in urma discutiilor, conflictul a fost stins si SCRL si-a reluat activitatea.

Cel putin 1.200 de medici din sistemul de sanatate public din Franta au demisionat

Cel putin 1. 200 de medici din sistemul de sanatate public din Franta si-au dat marti demisia din functiile administrative, acestia cerand negocieri cu privre la buget, salarii si denuntand deficienta planului de urgenta al ministrului Sanatatii expus la sfarsitul lui noiembrie, potrivit Mediafax care citeaza Franceinfo.

Fumul de la incendiile australiene va face cel putin un tur complet in jurul planetei

Fumul de la incendiile din Australia este de asteptat sa faca cel putin un tur complet in jurul lu.

VIDEO Surpare de proportii in China. Un autobuz a fost inghitit la propriu de pamant Sase persoane au murit

Cel putin sase persoane au murit, iar 16 au fost ranite, dupa ce o strada s-a surpat, groapa inghitind un autobuz si mai multi pietoni, relateaza BBC.

Autobuz inghitit de un crater, in China. Sase morti si 10 raniti - VIDEO

Cel putin sase oameni au murit si 10 au fost raniti, dupa ce un autobuz a fost inghitit de un crater urias format in asfalt, intr-un oras din China.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )