Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dezvaluiri-bomba in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, persecutat in copilarie de tatal sau

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri-bomba in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, persecutat in copilarie de tatal sau

Afirmatie socanta facuta de aparatorul familiei Melencu. Avocatul sustine ca suspectul crimelor din Caracal este un pion in reteaua de carne vie in care ar fi implicati si oameni ai legii. continuă pe Antena3

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca a plans in fata psihologilor. Ori mor eu, ori mori matale! Ce s-a aflat apoi

Cazul Caracal: doua tinere disparute, un presupus criminal care socheaza zi de zi de aproape 6 luni. Dupa ce a cerut bani jurnalistilor in schimbul unor informatii, presupusul criminal cade in derizoriu. Inculpatul a plans in fata psihologilor. Ce s-a intamplat dupa aceasta scena? Cazul Caracal. Gheorghe Dinca a plans in fata psihologilor Dinca a .

Dosarul Caracal. Gheorghe Dinca ar putea fi trimis in curand in judecata

Miscare INCREDIBILA in cazul Caracal.

Cand a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu. Detalii cutremuratoare din ancheta

Detalii din ancheta de la Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, ar fi ucis-o pe cea din urma dupa o remarca a acesteia. Cum s-a intamplat totul, de fapt? Informatiile, sustinute de surse judiciare, citate de stiriletvr. ro. Cand a ucis-o, de fapt, Gheorghe Dinca pe Luiza Melencu? .

Cazul Caracal: FBI a verificat osemintele gasite in apropierea casei lui Gheorghe Dinca. Ce arata raportul final

Ramificatiile cazului Caracal se adancesc tot mai tare, dupa ce specialistii FBI care au venit in Romania special pentru aceasta ancheta, au oferit un raport final. Au fost verificate osemintele gasite in apropiere de locuinta lui Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Nu se stie nici .

Tupeu fara limite. Gheorghe Dinca le cere bani jurnalistilor. Ce informatii ofera la schimb monstrul din Caracal

Branza-i pe bani! Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, le cere bani jurnalistilor, oferind in schimb informatii. Despre ce detalii este vorba? Gheorghe Dinca le cere bani jurnalistilor Cazul Caracal doua tinere disparute, Alexandra Mihaela Macesanu si Mihaela Luiza Melencu; 14 aprilie, respectiv 24 iulie. Alexandra Macesanu a apelat la 112 pe 25 .

Autoritatile au luat chiar astazi decizia. Ce se intampla cu Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca

Astazi au avut loc noi audieri la sediul Politiei Romane in cazul Caracal. Autoritatile au luat o decizie importanta in privinta lui Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca. Ce se intampla cu Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca? Cazul Caracal in urma anchetei preliminare, a fost arestat Gheorghe Dinca, proprietarul imobilului. Inculpatul a recunoscut .

Lovitura in cazul Caracal. Pe oasele din liziera si pe cele din butoiul lui Gheorghe Dinca exista urmele acelorasi substante chimice

Informatie extrem de importanta in cazul Caracal. Analizele au aratat ca pe oasele din liziera si pe cele din butoiul lui Gheorghe Dinca exista urmele acelorasi substante chimice.

Ancheta din cazul Caracal ajunge la final. Ce se intampla cu dosarul, dupa ce Dinca si Risipiteanu au ajuns ultima oara la DIICOT

Cazul Caracal a trecut la o noua etapa, asta dupa ce in urma anchetei preliminare, a fost arestat proprietarul imobilului respectiv, Gheorghe Dinca, zis Popicu, acesta recunoscand ca le-a ucis pe cele doua fete, ca mai tarziu acelaisi Dinca sa recunoasca faptul ca a avut un complice, in persoana lui Stefan Risipiteanu. Ancheta din cazul .

Psiholog criminalist, marturisiri SOCANTE din CAZUL CARACAL: Dinca este un om rezistent. A cedat dupa 60 de ore de audieri! I-am zis ORI MOR EU, ORI MORI MATALE

GheorgheDinca, criminalul de la Caracal, este caracterizat de criminalisti ca fiind un om rezistent. Dorin Dumitran, psihologul criminalist care a incercat sa-l descoasa pe Gheorghe Dinca a povestit.

O noua rasturnare de situatie in cazul Caracal. Conform analizelor chimice, substantele obtinute prin ardere, gasite in butoiul lui Dinca, sunt identice cu cele gasite in liziera

Informatie extrem de importanta in cazul Caracal. Analizele au aratat ca pe oasele din liziera si pe cele din butoiul lui Gheorghe Dinca exista urmele acelorasi substante chimice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )