Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dezvaluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dinca e protejat de clanurile din Olt

Antena3 Antena3,
Dezvaluirile care dau peste cap ancheta de la Caracal: Gheorghe Dinca e protejat de clanurile din Olt

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca Gheorghe Dinca beneficiaza de protectie din partea clanurilor din Olt. Eu merg din prima zi pe. continuă pe Antena3

Marturia care ar putea da ancheta de la Caracal peste cap. Un barbat sustine ca a vazut cum Alexandra Macesanu a fost luata de trei oameni, legata

Avem marturia despre care Alexandru Cumpanasu spune ca ar putea da toata ancheta peste cap. Un barbat a sustinut, la cateva zile dupa ce a izbucnit scandalul de la Caracal, ca a vazut cu ochii sai.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Gheorghe Dinca a recunoscut al patrulea viol

Noi detalii apar din ancheta cazului din Caracal. Se pare ca Gheorghe Dinca a recunoscut ca a violat o a patra femeie. Totul dupa ce acesta le-a spus anchetatorilor ca le-a violat si ucis pe Luiza Melencu si.

Misterele in cazul Caracal. Gheorghe Dinca a marturisit ca le-a omorat pe fete ca sa ascunda intreaga retea

Antena 3 a prezentat vineri, in exclusivitate, misterele cazului Caracal. Cand a fost omorata Alexandra Macesanu, daca la ora la care anchetatorii sustin ca s-a intamplat acest lucru, Gheorghe Dinca se.

Documente explozive despre Casa Ororilor din Caracal. Gheorghe Dinca, trei proprietati la aceeasi adresa

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documente explozive cu locuinta ororilor din Caracal, acea locuinta unde anchetatorii au facut acele atrocitati. Pe numele lui Gheorghe Dinca sunt trei carti funciare,.

Dieta cu care SLABESTI peste 18 kg fara infometare si sport: in fiecare SEARA trebuie sa faci asta!

O vedeta din Romania a slabit spectaculos, fara sport si infometare. Care este secretul? ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Make-up.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )