Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dezvaluirile incredibile ale unui fost ofiter din Arad. Cum functioneaza masinaria abuzului

Antena3 Antena3,
Dezvaluirile incredibile ale unui fost ofiter din Arad. Cum functioneaza masinaria abuzului

In emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, a fost prezentata o inregistrare a unui fost sef de filaj din Arad. Acesta vorbea despre probele pe care le-a trimis la Parchetul General. continuă pe Antena3

Dezvaluirile socante ale unei tenismene care a fost in top 5 mondial: M-a batut pana am lesinat. Sinuciderea parea singura optiune

Seria dezvaluirilor teribile din lumea sportului continua. Cunoscuta Jelena Dokic, fostul numar 4 WTA, a povestit in cartea autobiografica, Unbreakable, despre momentele crunte prin care a trecut la.

Primar din Arad, atac dur la adresa Guvernului: Cu o mana dati si cu alta luati

Irina Onescu, primarita din Petris, Arad, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre ceea ce a postat pe o retea de socializate. Irina Onescu spune.

Descoperire socanta facuta de medicii din Coreea de Sud in organismul unui soldat dezertor din Coreea de Nord: N-am mai vazut asa ceva in 20 de ani de cariera

Descoperire socanta facuta de medicii din Coreea de Sud in organismul unui soldat dezertor din Coreea de Nord! Barbatul, care a fost impuscat in timp ce trecea granita, i-a lasat muti de.

IGSU, despre accidentul din zona Baicului: Interventia a fost intarziata din cauza unor erori de comunicare; echipajele de la fata locului nu au evacuat victimele din zona si nu au evaluat starea lor

Interventia la accidentul rutier din zona Baicului din Capitala, care a fost urmat de un incendiu puternic in urma caruia o persoana a murit si alta a fost grav ranita, a fost intarziata din cauza unei erori de comunicare intre dispecer si echipajele operative, fiind alertata o autospeciala de stingere in locul autospecialei de descarcerare, dar si din cauza informatiilor primite de la cei care au sunat la 112, care indicau locatii diferite ale accidentului, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU), potrivit News. ro. De asemenea, in urma cercetarilor s-a stabilit ca echipajele de la fata locului nu au evacuat victimele din zona incendiului si nu au evaluat starea lor, ceea ce reprezinta o incalcare a procedurilor de interventie in astfel de situatii.

Sentinta finala in procesul unui fost baron PSD. A scapat de toate acuzatiile

Curtea de Apel Timisoara a emis, marti, sentinta finala in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Fostul lider PSD a fost achitat pentru abuz in serviciu, iar cele doua infractiuni de conflict de interese de care a fost acuzat s-au prescris.

Fatada blocului Rosenthal de pe Calea Victoriei nr. 22, proaspat curatata, a fost murdarita din nou cu graffiti

Fatada cladirii monument istoric de pe Calea Victoriei 22, proaspat curatata in zona parterului, a fost din nou murdarita cu graffiti. Cladirea a fost curatata dupa ce in aceasta primavara, proprietarul parterului, RAAPPS a vopsit-o intr-o culoare inadecvata pentru o cladire monument, aceasta fiind mutilata.

Venus Williams, JEFUITA! Bunuri de 400.000 de dolari i-au fost furate din casa

Jucatoarea de tenis Venus Williams a fost jefuita in timp ce evolua la US Open, la New York, turneu unde a fost prezenta intre 1 si 5 septembrie. Politia americama citata de New York Times, a anuntat.

Venus Williams, jefuita - Bunuri in valoare de 400.000 de dolari au fost furate din casa jucatoarei

Hotii au furat bunuri in valoare de aproximativ 400. 000 de dolari din locuinta jucatoarei de tenis Venus Williams, a anuntat, joi, politia americana, citata de New York Times.

IGSU, despre accidentul din zona Baicului din Capitala: Interventia a fost intarziata din cauza unor erori de comunicare

Interventia la accidentul rutier din zona Baicului din Capitalaa fost intarziata din cauza unei erori de comunicare intre dispecer si echipajele operative, informeaza Inspectoratul General pe.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )