Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dezvaluirile lui Raed Arafat. Record de infectii cu COVID-19! Ce fac autoritatile

Antena3 Antena3,
Dezvaluirile lui Raed Arafat. Record de infectii cu COVID-19! Ce fac autoritatile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, dr. Raed Arafat, a declarat duminica, la Antena 3, ca 50% din infectarile cu noul coronavirus vin de la asimptomatici. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Populatia sa fie cat mai cooperanta si sa respecte regulile

Numarul record de noi imbolnaviri zilnice va amana masurile de relaxare, este de parere Raed Arafat,.

RAED ARAFAT: Bilantul cazurilor de COVID-19 arata ca situatia este intr-o dinamica crescatoare, nu este sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat la TVR, referindu-se la numarul mare de noi cazuri de COVID-19, ca dinamica este crescatoare, nu este sub control.

RAED ARAFAT: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, astazi se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

Raed Arafat va explica in fata senatorilor carantinarea si internarea obligatorie: Aceste lucruri nu sunt inventate in Romania

Secretarul de stat Raed Arafat va prezenta, luni, senatorilor, date despre tarile care mai au in legislatie carantinarea, inclusiv a bunurilor, dar si internarea obligatorie. Aceste lucruri nu sunt inventate in Romania, a afirmat Arafat, precizand ca, de exemplu, in Irlanda, internarea obligatorie este prevazuta in legislatie inca din 1947.

Raed Arafat: Noi, din pacate, undeva ne inecam la mal Seful DSU nu recomanda noi masuri de relaxare

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca nu avem inca o transmitere exponentiala a noului coronavirus in Romania, chiar daca trendul este de crestere. Arafat sustine ca am iesit chiar destul de bine din prima faza a pandemiei, dar se pare ca undeva ne inecam la mal. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta afirma ca recomanda in continuare o monitorizare constanta a tuturor zonelor.

Ce le transmite Raed Arafat celor care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei: ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a spus duminica seara ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei, scrie News. ro. O parte dintre ei sunt convins ca nu or sa scape, a afirmat Arafat, precizand ca nu este posibil sa nu se infecteze unii dintre participanti, avand in vedere ca stau aproape unii de altii si nu poarta masti de protectie.

Raed Arafat, intrebat ce le transmite celor care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei: ii asteptam la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, duminica seara, ca ii asteapta la spital pe cei care nu cred in coronavirus si protesteaza in Piata Victoriei. O parte dintre ei sunt convins ca nu or sa scape, a afirmat Arafat, precizand ca nu este posibil sa nu se infecteze unii dintre participanti, avand in vedere ca stau aproape unii de altii si nu poarta masti de protectie.

Raed Arafat: Noi, din pacate, ne inecam la mal Votul meu este sa nu mai luam masuri de relaxare pentru urmatoarea perioada

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anunat canu avem inca o transmitere exponentiala a noului virus SARS-CoV-2 in Romania, in ciuda faptului ca trendul este de crestere.

Mesajul lui Raed Arafat catre cei care nu cred ca exista coronavirus: ii asteptam la spitale

Seful DSU, Raed Arafat, a transmis un mesaj duminica, la Antena 3, celor care nu cred ca exista noul coronavirus si au protestat in Piata Victoriei. ii asteptam la spitale, a spus el.

Raed Arafat: Bilantul cazurilor de COVID-19 arata ca situatia nu este sub control. Ca sa nu ne intoarcem la restrictii, trebuie sa respectam regulile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat, referindu-se la numarul mare de noi cazuri de COVID-19, ca dinamica este crescatoare, nu este sub control.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )