Libnet.ro
UNICEF

19:45

DEZVALUIRILE principelui Nicolae despre ULTIMA discutie cu Regele Mihai. Ce spune despre relatia cu principesa Margareta: Din pacate...

B1 B1,
DEZVALUIRILE principelui Nicolae despre ULTIMA discutie cu Regele Mihai. Ce spune despre relatia cu principesa Margareta: Din pacate...

Fostul principe Nicolae a avut o ultima conversatie cu bunicul sau, Regele Mihai I, in 2015, la scurt timp dupa ce a fost inlaturat de la linia de succesiune. Nicolae a vorbit despre acel episod in cadrul. continuă pe B1

Fostul Principe Nicolae, detalii despre ultima sa intalnire cu Regele Mihai

Fostul Principe Nicolae a povestit cum a fost ultima lui intalnire cu Regele Mihai al Romaniei, care a avut loc in septembrie 2015. Ultima intalnire dintre cei doi a fost atunci cand fostului Principe.

Fostul principe Nicolae relateaza despre ultima lui convorbire cu Regele Mihai

Regele Mihai a avut ultima lui convorbire cu nepotul sau, Nicolae, dupa ce principele a fost exclus .

Conferinta la Cluj: Regele Mihai, Ion Antonescu si actul de la 23 august

Conferinta Regele Mihai, Ion Antonescu si actul de la 23 august, are loc marti, 6 martie, ora 18. 00, in sala Ioan Muslea a Bibliotecii Central Universitare Lucian Blaga Cluj-Napoca.

Fostul principe Nicolae si Alina Binder, interviu in presa straina: cand se vor casatori religios si care a fost ultima discutie cu Regele Mihai

Fostul Principe Nicolae si sotia sa, Alina Binder au vorbit, intr-un interviu pentru o publicatie franceza, despre casatoria religioasa si planurile din viitorul apropiat, dar si despre durerea pe care a resimtit-o fostul principe la trecerea in nefiinta a Regelui Mihai I.

Politic show:Nou conflict in PNL: Zamfir versus Orban si Citu; Senatorul PSD Serban Nicolae, despre bilantul DNA; Dragnea, nervos din cauza lui Timmermans: N-as putea sa fiu arestat pentru acest demers?

Severin a iesit din inchisoare: Am intalnit foarte multi oameni de foarte buna calitate. Adrian Severin a fost eliberat conditionat, in urma deciziei Tribunalului Bucuresti. Severin a fost eliberat pentru buna purtare, dupa ce. Primarul de la Iasi, Mihai Chirica, a dat in judecata intregul PSD. Mihai Chirica sustine ca nu a fost informat asupra deciziilor CEx si ca i-a fost incalcat dreptul la aparare. Primarul Mihai Chirica s-a adresat magistratilor din.

PSD-istul Serban Nicolae, despre raportul DNA: O MIZERIE!

Liderul senatorilor PSD o mitraliaza pe Kovesi! Serban Nicolae a declarat ca bilantul prezentat de sefa DNA, miercuri, este o mizerie. Mai mult, PSD-istul o ia la misto pe Laura Codruta Kovesi propunand.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )