Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dezvaluiri-soc despre mafia din Politie. A gasit o coroana mortuara pe masina si un bilet pe care scria...

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri-soc despre mafia din Politie. A gasit o coroana mortuara pe masina si un bilet pe care scria...

Dezvaluiri incredibile despre mafia din Politie ies la iveala! Deputata Adriana Saftoiu scrie pe o retea sociala despre drama traita de o politista sub acoperire. Saftoiu spune ca politista a fost tradata de sefii ei directi care stiau despre operatiune. continuă pe Antena3

Reactia lui Iohannis, dupa moartea lui Emi Pian. Ce spune presedintele despre interlopii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a luat cuvantul si a vorbit despre clanurile interlope aflate in plin razboi, dupa asasinarea liderului gruparii Duduianu, miercuri, in jurul orei 3:00. Seful statului, care arunca, din nou, vina pe nimeni altii decat social-democratii, a declarat ca ne confruntam cu un fenomen pe care il observam cu ingrijorare. Declaratia presedintelui, in .

Jandarm din Arges, gasit impuscat in cap la serviciu. Ce se intamplase in urma cu o zi

Un plutonier major de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi din Arges aflat in serviciu la Barajul Vidraru a fost gasit impuscat in cap cu armamentul din dotare. Anchetatorii spun ca, cel mai probabil, ar fi vorba despre o sinucidere in acest caz.

Adevarul despre textul din 1942 care ar fi prevestit pandemia de acum

Este evident ca fake news-ul este un fapt. Mai ales in era Covid. De ceva timp se tot vehiculeaza afirmatia conform careia scriitorul britanic C. Lewis a scris un pasaj din cartea The.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )