Libnet.ro
UNICEF

11:00

Die Welt, despre proteste: Imagini sumbre din tara care va prezida statele UE din ianuarie 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Die Welt, despre proteste: Imagini sumbre din tara care va prezida statele UE din ianuarie 2019

Uniunea Europeana este ingrijorata de situatia tensionata din Romania, mai ales pentru ca Romania urmeaza sa preia presedintia Consiliului UE din ianuarie 2019, scrie publicatia germana Die Welt, intr-un articol dedicat protestelor din acest weekend. continuă pe Wall-Street Ro

Toate trenurile din tara vor avea intarzieri de pana la cinci ore

Toate trenurile din tara vor avea, cel putin luni, o intarziere medie de doua ore, intrucat circulatia pe ruta Craiova-Caracal a fost deviata, fiind afectata intreaga retea feroviara, a declarat, pentru.

Sute de calculatoare vor fi instalate in sediile ANAF din tara. Care este motivul

Sute de calculatoare vor fi instalate in sediile ANAF din tara pentru ca romanii sa depuna Declaratia Unica online. Investitia a fost gandita dupa ce ANAF a anuntat ca romanii nu vor mai primi documentu.

VIDEO A treia zi de proteste si n marile orase din tara. La Cluj oamenii au cntat Imnul golanilor, la Sibiu s-a scandat Hai romni, hai cu toti, sa scapam tara de hoti

Mii de oameni au protestat duminica seara in orase precum Cluj-Napoca, Iasi, Constanta sau Sibiu, strigand Jos comunismul si Afara cu PSD din tara. La Cluj, oamenii au blocat traficul rutier in centru, s-au asezat pe carosabil si au cantat, printre altele, Imnul golanilor. S-a iesit in strada si la Sibiu, Iasi, Timisoara, Constanta, Brasov, Oradea sau Targu Mures.

Parintele Constantin Necula, despre proteste: Nu e nevoie de injuratura cand vrei sa spui adevarul

Unul din cei mai cunoscuti preoti crestin ortodocsi romani, consilierul de imagine al Mitropoliei Ardealului, Constantin Necula, ii indeamna pe romani sa tina postul Adormirii Maicii Domnului pana la final.

VIDEO I s-a impleticit limba-n gura. Lider PSD, comentariu incoerent la Antena 3 despre proteste. Moderatoarea l-a scos imediat din direct

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a comentat total incoerent, la Antena 3, violentele din timpul protestului de vineri seara din Piata Victoriei. Nu prea am ce sa spun din locatia in care ma aflu si sa le dau sfaturi, a spus, cu mare greutate, Dumitru Buzatu. Dupa numai un minut, moderatoarea a intrerupt convorbirea telefonica. Interventia lui Buzatu a avut loc sambata seara, la ora 23.

Presedintele PSD Vaslui, declaratii incoerente despre proteste: Realizatorii emisiunii l-au scos repede din direct (VIDEO)

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost protagonistul unui moment stanjenitor in direct. Liderul local a fost solicitat sa comenteze, prin telefon, la Antena 3, protestele de sambata seara din.

MITINGUL DIASPOREI: Au inceput sa apara protestatari in Piata Victoriei. Manifestanti din tara si la Universitate. Politia face un control pirotehnic la toate masinile din zona (FOTO, VIDEO)

UPDATE 12:30:Un grup important de protestatari s-au strans si in Piata Universitatii din Capitala. Acestia au tricouri cu mesajul fara penali in functii publice, iar pe unele din steagurile lor scrie.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )