Libnet.ro
UNICEF

01:05

Diferenta dintre Svetlana Tihanovskaia si Maia Sandu

Adevărul Adevărul,
Diferenta dintre Svetlana Tihanovskaia si Maia Sandu

Departamentul de Stat al SUA a reactionat la ceremonia organizata la Minsk, pentru mentinerea la putere a presedintelui Aleksandr Lukasenko, care conduce Belarus din 20 iulie 1994 fiind astfel cel mai longeviv dintre toti sefii de stat europeni, ce au detinut puterea dupa incheierea Razboiului Rece. Lukasenko este incremenit in proiectul dictaturii sale, dar adversara sa, Svetlana Tihanovskaia, reprezinta viitorul ce poate fi doar amanat. continuă pe Adevărul

Sondaj IRI: Maia Sandu ar putea invinge in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie

Institutul Republican International IRI) a publicat un sondaj de opinie joi, 24 septembrie, in care arata ca lidera PAS, Maia Sandu, are prima sansa in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie.

Andrei Nastase promite o pensie minima de 2.500 de lei, dupa ce Maia Sandu a spus ca va pleda pentru o pensie minima de 2.000 de lei

A inceput lupta electorala pentru voturile pensionarilor. Candidatul Platformei DA pentru prezidentialele din 1 noiembrie, Andrei Nastase, afirma ca in urmatorii patru ani va aduce bani suficienti la bugetul de stat incat pensia minima sa poata fi majorata la cel putin 2. 500 de lei. Anuntul liderului Platformei DA vine la doar o saptamana dupa ce candidatul PAS, Maia Sandu, a promis ca in mandatul ei pensia minima va fi ridicata la 2. 000 de lei.

Care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Greseala pe care o fac multi romani

Chiar si cele mai iscusite gospodine mai rateaza uneori! Greseala pe care o fac multi romani are legatura cu doua legume cat se poate de banale. Iata cum poti invata care este diferenta dintre dovlecel si zucchini. Cum invatam sa facem diferenta dintre dovlecel si zucchini. Multi romani fac greseala asta Tarabele din piata sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )