Libnet.ro
UNICEF

18:15

Digi 24: Cine sunt cei care incaseaza pensii de peste 10.000 de lei pe luna, in Romania

Hotnews Hotnews,
 Digi 24: Cine sunt cei care incaseaza pensii de peste 10.000 de lei pe luna, in Romania

Taxa de solidaritate ar urma sa se aplice nu doar pensiilor speciale, ci tuturor pensiilor care depasesc 10 mii de lei. Fie de sine statatoare, fie cumulate, bazate pe contributivitate sau nu. Practic, tot ce depaseste 10 mii de lei va fi impozitat de catre stat, astfel incat masura sa nu fie declarata neconstitutionala. Potrivit analistilor, impactul va fi unul nesemnificativ, de nici 10% din bugetul total de pensii speciale. continuă pe Hotnews

Nimeni din Guvern nu se va atinge de aceste pensii. Care sunt pensionarii care scapa de taxare

Guvernul a anuntat care sunt pensionarii care vor scapa de taxe. Secretarul general al Partidului Social Democrat a sustinut ca va face o analiza foarte atenta asupra pensiilor care depasesc o anumita suma. Ce pensionari scapa de taxare? Guvernul a facut anuntul Mihai Fifor, secretar al Partidului Social Democrat a declarat ca va urma sa .

Accident rutier deosebit de grav. 15 oameni au murit si 20 au fost raniti. Cine sunt victimele

Un accident rutier deosebit de grav, in urma caruia cel putin 15 oameni au murit si 20 au fost raniti, s-a produs in sud-estul Turciei. Accidentul s-a produs la granita cu Iranul, iar victimele sunt migranti care intrasera ilegal in Turcia. Accident rutier cu 15 morti si 20 de raniti Un microbuz in care se .

Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Viorica Dancila a anuntat mai multe decizii luate in cadrul sedintei CEx a PSD de luni, 15 iulie. Printre ele se numara si concluziile remanierii dorite de premierul Dancila si rezultate in urma unei evaluari pe cateva ministere. Primii care pleaca din Guvernul Dancila sunt Carmen Dan de la sefia Ministerului de Interne si .

Cine sunt noii concurenti de la Puterea Dragostei, sezonul al doilea de la Kanal D. Lista completa

Puterea Dragostei, emisiunea difuzata de postul de televiziune Kanal D, a ajuns a al doilea sezon. Sase tinere atragatoare si sase barbati chipesi au acceptat provocarea si s-au inscris in concurs, in speranta ca aici isi vor gasi marea dragoste. in randurile de mai jos veti gasi cateva informatii despre fiecare dintre ei. Noii concurenti .

TEODOROVICI, CATRE TINERII INSCRISI IN PROGRAMUL DE INTERNSHIP AL GUVERNULUI: Cei care lucreaza in aceasta zona sunt injurati zi de zi

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, astazi, ca tinerii inscrisi in programul de internship de la Guvern vor da piept cu un mediu in care cei care lucreaza in aceasta zona sunt injurati zi de zi.

Digi 24: De ce romanii incalca regulile bunului-simt in tara si in strainatate le respecta? Explicatia sociologilor

Curatenia unui oras arata de multe ori cat de civilizati sunt locuitorii. Doua treimi dintre bucuresteni se plang insa ca metropola este murdara. Daca unii ar fi mai atenti unde scapa de gunoaie, Capitala ar scapa si ea cu fata curata.

Digi 24: Masuri de austeritate pe masa CEX al PSD. Guvernul vrea sa taie bursele studentilor si sporurile functionarilor publici

In sedinta Comitetului Executiv National de luni, dincolo de remanierea ministrilor, liderii partidului vor discuta un pachet de masuri economice pe care il va propune ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Masurile urmeaza a fi luate de Guvern, pana la finalul lunii pentru a fi adoptate o data cu rectificarea bugetara.

Noua idee a lui Teodorovici: Cei care vin la internship la Guvern sa fie angajati fara examen in administratie

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, considera ca tinerii care se inscriu in Programul Oficial de Internship al Guvernului ar trebui sa fie angajati in administratie fara examen.

Utilizatorii de aplicatii de shopping cumpara mai multe produse decat cei care fac cumparaturi prin site-urile magazinelor

Comertul mobil este unul dintre cele mai dinamice sectoare la ora actuala in ceea ce priveste dezvoltarea si este inseparabil legat de cresterea achizitiilor prin intermediul aplicatiilor. Dar multe firme inca nu urmaresc aceasta cale si raman in formate si instrumente de baza, in special in marketing. intr-o astfel de ramura rapida si competitiva, cum este eCommerce-ul, care tine pasul cu tendintele si schimbarile, este pur si simplu o necesitate - si daca brandurile nu se vor concentra pe aplicatii, probabil ca vor invata aceasta lectie in curand, sustin specialistii in marketing.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )