Libnet.ro
UNICEF

00:07

Digi 24 a scos din grila seria de investigatii Romania furata. Mesajul jurnalistei Oana Despa, care coordona echipa

Adevărul Adevărul,
Digi 24 a scos din grila seria de investigatii Romania furata. Mesajul jurnalistei Oana Despa, care coordona echipa

Seria de investigatii Romania furata a fost scoasa din grila Digi 24 dupa cinci ani. Jurnalista Oana Despa, care coordona echipa, a transmis un mesaj. continuă pe Adevărul

Digi 24: Locuitorii din singurul oras artificial din Romnia traiesc att de rau nct tnjesc dupa comunism

Victoria, singurul oras artificial din Romania, se chinuie sa traiasca. Din marele combinat chimic in jurul caruia au fost construite blocuri au ramas doar cateva hale. Locurile de munca sunt putine, sperantele asijderea. Acasa au mai ramas doar batranii si cei care fac naveta la Brasov sau Fagaras.

Digi 24: De la cules capsuni la afaceri de milioane. Povestea extraordinara a lui Octavian Radu, omul care a avut 100 de firme si 5.000 de angajati

A facut si sampoane. Sute de tone pe luna. Un unchi amesteca intr-un cazan de rufe, alt unchi punea in sticlute. Erau anii in care in Romania se vindea orice.

Digi 24: Suedezii au ajuns la concluzia ca Rusia se pregateste de un razboi mondial. Care sunt inamicii vizati de rusi

Manevrele militare rusesti din ultimul deceniu arata ca Moscova se pregateste de un razboi mondial. E concluzia Agentiei suedeze pentru Cercetare in Aparare, o agentie guvernamentala care tine de Ministerul Apararii din Suedia.

Digi 24: O fata care a raportat la politie ca a fost violata de profesor, violata si de politist

Caz socant in Kosovo, care a provocat pana si reactia premierului de la Pristina. Ramush Haradinaj a convocat sefii politiei si justitiei dupa ce o tanara a acuzat un profesor de la scoala ca a violat-o, iar atunci cand a mers la politie sa depuna plangere a fost violata din nou, de catre un politist.

Digi 24: Ministrul ungar de externe: Ne place cu adevarat ca presedintia Romniei a pus sus pe agenda doua chestiuni. Poate conta cu siguranta pe sustinerea Ungariei 100%

Distanta dintre abordarile regulilor democratiei pe care o au statele membre UE din Est, fata de cele din Vest, se adanceste. La cea mai recenta dezbatere din Parlamentul European, despre statul de drept din Ungaria, nimeni din guvernul acestei tari nu a fost prezent. Suntem putin satui de fenomenul prin care multi politicieni, multe guverne prefera sa intervina in chestiunile interne ale altor state, decat sa se uite la propriile probleme interne, a spus ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, la Pasaport diplomatic.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )