Libnet.ro
UNICEF

22:47

Digi inchide Gurile Rele cu cele mai bune oferte de toamna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Digi inchide Gurile Rele cu cele mai bune oferte de toamna

La inceput de toamna, Digi deschide sezonul celor mai bune oferte cu campania Gurile Rele si aduce in atentia abonatilor beneficiile de care se pot bucura daca aleg serviciile de comunicatii electronice fixe si mobile Digi. Iar cand spunem avantaje, ne referim atat la preturile cu adevarat avantajoase pentru clienti, cat si la lipsa surprizelor neplacute. Astfel, clientii Digi ni se pot alatura in campania de inchidere a . gurilor rele, se arata intr-un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Cele mai bune parfumuri din 2020. Premiile Fragrantica!

Fie ca este vorba despre esente pentru femei sau barbati, parfumuri de nisa sau arome mass market, iata care sunt cele mai bune parfumuri din 2020. Au fost desemnate in cadrul Premiilor Fragrantica! .

Cele mai bune comedii cu Dem Radulescu. Momente memorabile ale unui actor de geniu

Dem Radulescu s-a nascut la data de 21 septembrie 1931, la Ramnicu Valcea. A decedat pe 17 septembrie 2000, la Bucuresti. A fost un actor roman de comedie de teatru, film si televiziune, fiind unul dintre cei mai mari actori de comedie pe care ia avut tara noastra. Pe langa actorie, el a mai fost .

Care este relatia dintre Adda si soacra ei: Nu am fost cele mai bune prietene

In poporul roman exista un mit care spune ca de cele mai multe ori soacra nu se intelege bine cu nora. La fel au stat lucrurile si in cazul faimoasei catrareteAdda. Asta, la inceput, pentru ca odata.

Probabil cele mai bune casti cu adevarat wireless, oficiale: cat costa Bose QuietComfort Earbuds

Daca ai avut vreodata ocazia sa testezi una dintre perechile de casti din seria QuietComfort de la Bose, te vei bucura sa afli ca aceeasi tehnologie avansata de anulare a zgomotului de fond.

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Cluj si Suceava, judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 211 - continua sa fie in Capitala. Pe primul loc in topul judetelor, cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore, este Clujul, cu 99 de cazuri, si Suceava, cu 91 de cazuri.

Care sunt cele mai inteligente rase de caini. Surprizele din top

Conform cercetatorilor, cainii sunt capabili sa inteleaga 250 de cuvinte si gesturi, sa numere pana la cinci, dar si sa efectueze operatii simple de matematica. Care sunt cele mai inteligente rase de caini De altfel, oamenii de stiinta canadieni au facut si un top al celor cinci cele mai inteligente rase de caini. Iata care .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste.

Romania, printre tarile cu cele mai mari scumpiri din UE in luna august

Romania se numara printre tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei in august, o luna in care restrictiile impuse pentru a tine sub control pandemia de coronavirus COVID-19) au continuat sa fie ridicate, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Crestere brusca a numarului de alegatori la Ceru Bacainti (Alba), una dintre cele mai pustii comune din Romania. Mare parte din votanti sunt flotanti

In comuna Ceru Bacainti, din judetul Alba, una dintre cele mai pustii comune din Romania, in care mai sunt aproximativ de 250 de persoane, dintre care doar 214 cu drept de vot s-a inregistrat in ultima.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2587 seconds )