Libnet.ro
UNICEF

23:00

Digi24: Cine este ministrul din umbra al Afacerilor Interne ale Consiliului UE, pe durata presedintiei Romniei

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Cine este ministrul din umbra al Afacerilor Interne ale Consiliului UE, pe durata presedintiei Romniei

000 de vizitatori de rang inalt sunt asteptati in Romania in cele 6 luni in care tara noastra conduce Consiliul UE. Ce presupun pregatirile autoritatilor romane pentru evenimentele din perioada urmatoare aflati dintr-un interviu realizat in exclusivitate de jurnalistii Digi24. continuă pe Hotnews

BOMBA in showbiz: Cine este MILITARUL din viata Mihaela Radulescu. Fanii sunt uluiti... (FOTO)

Noul sezon al reality-show-ului Ferma o pune pe Mihaela Radulescu alaturi de coprezentatorul Cristian Bozgan, mai deloc cunoscut pana acum. Iata tot ce trebuie sa stii despre partenerul Mihaelei, un om.

Cine este David Saranga, noul ambasador al Israelului la Bucuresti

Noul ambasador al Israelului in Romania este David Saranga. Acesta va sosi joi la Bucuresti, pentru a-si lua postul in primire. Buna ziua, Ma numesc David Saranga si sunt noul ambasador al Israelului in.

IMPOZITE. Mesajul ANAF pentru romanii din Diaspora. Cine este obligat sa depuna declaratii fiscale

Fiscul vine cu noi precizari pentru persoanelecare incaseaza venituri din strainatate. ANAF atrage atentia asupra obligatiei depunerii de declaratii fiscale. in urma.

Operatiune SPECTACULOASA in timpul misiunii de salvare a unui turist: Cine este PILOTUL-EROU (VIDEO)

Imagini spectaculoase de la o misiune de salvare din Alpii Francezi. Pilotul elicopterului care urma sa preia un turist ranit a efectuat o manevra incredibila pentru a salva barbatul. Din imaginile postate pe.

Cine este Calin Nistor, noul procuror-sef interimar DNA

Actualul interimar la sefia DNA, Anca Jurma, a decis sa se retraga din aceasta functie, iar procurorul general Augutin Lazar a fost nevoit sa aleaga un nou interimar. Potrivit DC News, Calin Nistor va.

Cine este femeia din Targu Jiu care i-a taiat gatul iubitului

O scena desprinsa din filmele horror a avut loc marti seara intr-un apartament din Targu Jiu. O femeie de 38 de ani i-a taiat gatul iubitului cu care locuia, dupa care a dat foc locuintei.

Acesta este orasul din Romania unde se traieste mai bine decat in Los Angeles

Bucurestiul se claseaza pe locul 168 dintr-un total de 226 in topul celor mai bune orase din lume, din punct de vedere al nivelului de trai. Capitala este surclasata chiar si de Cluj-Napoca, Iasi si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )