Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24: CTP a analizat conferinta de presa a lui Klaus Iohannis: Bine macar ca n-a mintit acolo

Hotnews Hotnews,
 Digi24: CTP a analizat conferinta de presa a lui Klaus Iohannis: Bine macar ca n-a mintit acolo

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat conferinta de presa tinuta de presedintele Klaus Iohannis, miercuri seara, si a spus ca seful statului s-a schimbat de la preluarea mandatului, in 2014. continuă pe Hotnews

CTP, concluzie dupa conferinta de presa a lui Klaus Iohannis: Bine macar ca n-a mintit acolo

Cristian Tudor Popescu afirma ca singurul scop al conferintei de presa sustinuta de Klaus Iohannis, miercuri seara, a fost acela de a dea o impresie de umanitate. Domnul Iohannis a dorit in primul rand in.

Digi24: CTP: Cu cine vreti sa se intalneasca Iohannis? Nu te intalnesti cu un candidat aflat atat de jos din toate punctele de vedere sub tine

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca nu va participa la o dezbatere electorala cu sefa PSD, Viorica Dancila, contracandidata sa in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

CTP, reactie neasteptata despre Klaus Iohannis: S-a schimbat mult fata de 2014

Cristian Tudor Popescu a comentat in aceasta seara, la Digi 24, prestatia presedintelui actual al Romaniei, la dezbaterea de azi cu jurnalistii. Cu toate ca gazetarul l-a tinut aproape in continuu dintr-o lauda in alta, a avut un mic lucru sa-i reprosoze. CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalistii Cristian Tudor Popescu a comentat .

Klaus Iohannis, despre alegerile prezidentiale: PSD a avut cel mai prost rezultat din ultimii 30 de ani. A reusit sa ne duca pe toti intr-o stare de disperare

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, va sustine miercuri, incepand cu ora 18,00, o conferinta de presa la sediul central al PNL impreuna cu liderii liberali. De asemenea,.

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

Breaking news! Marele regret al lui Klaus Iohannis, la final de mandat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, ca regreta ca in m.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu pot sa legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptand o dezbatere cu Viorica Dancila Despre desemnarea lui Dancila ca premier: Ca rezultat final, pot sa spun ca imi pare rau

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat miercuri ca nu va participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dancila, invocand ca principal argument faptul ca fostul premier a fost parte activa a tuturor marlaniilor PSD-iste si a sprijinit activ incercarile de acaparare a Justitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )