Libnet.ro
UNICEF

16:00

Digi24: Rabla pentru electrocasnice 2020. Ce reducere poti primi ca sa-ti schimbi televizorul, frigiderul sau masina de spalat

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Rabla pentru electrocasnice 2020. Ce reducere poti primi ca sa-ti schimbi televizorul, frigiderul sau masina de spalat

Romanii si-ar putea inlocui echipamentele electrocasnice vechi cu ajutor de la stat. continuă pe Hotnews

Rabla pentru electrocasnice 2020. 400 de lei de la stat pentru electrocasnicele vechi. Anuntul Ministerului Mediului

Programul Rabla ar urma sa se desfasoare si pentru electrocasnice. Ghidul Rabla pentru electrocasnice a fost lansat in dezbatere publica luni, de Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor si.

Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani pot primi romanii ca sa isi schimbe televizoarele vechi cu unele noi

Ghidul programului Rabla pentru electrocasnice - editia 2020 a fost lansat in dezbatere publica, luni, de ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Bacau.

Programul Rabla pentru electrocasnice: cati bani iti da statul daca renunti la masina de spalat veche

Programul Rabla pentru electrocasnice, editia 2020, a fost pus in dezbatere publica de catre Guvern. Spre deosebire de programul trecut, exista cateva schimbari care te-ar putea.

Ministrul Mediului pregateste programul Rabla pentru electrocasnice

Ministrul Mediului si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat, luni, o noua editie a programului Rabla p.

Vesti bune pentru romani! Cate sute de lei vor primi ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa

Vesti excelente pentru romani! Anuntul pe care il asteptau a venit chiar astazi. Cati bani vor primi, de la stat, ca sa isi schimbe electrocasnicele din casa. Conditiile au fost anuntate luni, 21 septembrie, de ministrul Mediului, Apelor si Padurii, Costel Alexe. Programul Rabla pentru electrocasnice 2020. Cati bani vor primi romanii a sa isi .

Daniela Radulescu, consilier PMP la Braila: 1.000 de lei pentru fiecare nou-nascut, un proiect aprobat Care sunt proiectele pentru mandatul 2020-2024

Consilierul local municipal Daniela Radulescu, candidatul care deschide lista Partidului Miscarea Populara PMP) pentru Consiliul Local Municipal Braila, si-a facut bilantul mandatului care se va incheia in 27.

Cinci modificari in Liga Natiunilor si barajele pentru EURO 2020

Comitetul Executiv al UEFA a adoptat mai multe modificari in meciurile internationale din perioada urmatoare.

ASPCIATIA ENERGIA INTELIGENTA: Pretul gazelor naturale pentru iarna 2020 2021 va fi similar cu cel din iarna precedenta

Piata de gaze naturale trece printr-o puternica transformare. Vom asista la cresteri ale pretului gazului de marfa fata de preturile actuale, fara ca aceasta crestere sa fie resimtita de majoritatea consumatorilor casnici de gaze. Mai mult, nu vor fi probleme in asigurarea cu gaze a consumatorilor datorita cantitatilor mari de gaze din depozitele de inmagazinare si a dezvoltarii infrastructurii de transport gaze, se arata intr-o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )