Libnet.ro
UNICEF

06:00

Digi24: Surse: Ce se va intampla cu Dan Barna si USR. Ciolos si PLUS pregatesc ofensiva pentru preluarea conducerii

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Surse: Ce se va intampla cu Dan Barna si USR. Ciolos si PLUS pregatesc ofensiva pentru preluarea conducerii

Esecul rasunator al lui Dan Barna in alegerile de duminica ii ajuta pe cei din partidul lui Dacian Ciolos sa capete, in sfarsit, statutul dorit in relatia cu cei de la USR, si, posibil, chiar mai mult. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dan Barna (USR), la iesirea de la urne: Romanii au inteles care e miza alegerilor si avem garantia ca generatia de dupa 1989 se implica

Prezidentiabilul USR, Dan Barna, a declarat, duminica, la iesirea de la urne, ca are incredere ca generatia de dupa 1989 se implica in alegerea unui viitor mai bun pentru Romania. Am votat la finalul unui.

Tudor Chirila, despre situatia lui Dan Barna in USR: Sa-ti asumi cu adevarat inseamna sa demisionezi

Sa-ti asumi cu adevarat inseamna sa demisionezi, a sustinut Tudor Chirila, in contextul in care, luni, Dan Barna a declarat ca-si asuma esecul de la alegerile prezientiale, dar nu se retrage de la.

Cutremur in USR-PLUS dupa ce Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale: Ciolos vrea sa-i fure presul de sub picioare

PLUS a pregatit din vreme trei scenarii pentru situatia in care Dan Barna intra sau nu in turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media. ro. in situatia in care candidatul USR PLUS a pierdut competitia.

VIDEO Ciolos ii intrerupe discursul lui Dan Barna sa aminteasca ca Alianta USR-PLUS e formata din doua partide

Presedintele PLUS Dacian Ciolos l-a intrerupt luni pe liderul USR Dan Barna dintr-un discurs in fata presei in care vorbea despre performatele USR, pentru a-i atrage atentia ca e vorba de doua partide.

VIDEO Prima reactie a lui Dan Barna, dupa infrangerea in alegeri: imi asum toata responsabilitatea, dar nu imi dau demisia Barna si Ciolos anunta ca il sustin pe Iohannis in turul doi

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a avut luni prima reactie despre rezultatele alegerilor prezidentiale, el spunand ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru ca nu a reusit sa intre in turul al doilea, alaturi de Klaus Iohannis. intrebat daca va demisiona de la sefia partidului, el a spus ca nu va demisiona, pentru ca nu este un lider care renunta cand da de greu. De asemenea, Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat ca presedintele Iohannis are intreaga sustinere a aliantei USR-PLUS pentru al doilea tur al alegerilor.

Dan Barna, despre momentul in care si-a dat seama ca a pierdut alegerile

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, a declarat luni seara la Digi24 ca si-a dat seama ca a pierdut sansa de a intra in turul al doilea la cateva ore de la inchiderea urnelor, cu toate ca primise telefoane de felicitare.

Dan Barna: Rezultatul nu este cel al exit poll-urilor, ci al numararii voturilor Dacian Ciolos: inca totul se joaca

Cu rezultatele exit poll-urilor dandu-l pe locul al treilea, Dan Barna s-a declarat optimist in privinta rezultatului final al alegerilor prezidentiale 2019. Si Dacian Ciolos a declarat ca inca totul se joaca.

Tensiune in USR. Chichirau ii cere explicatii lui Dan Barna: Stategia de campanie a fost gresita, nu stiu cine a facut-o Barna: E o strategie care-mi apartine

USR-istii cauta responsabili pentru esecul de la prezidentiale. Cosette Chichirau a intrevenit telefonic intr-o emisiune la Digi 24 in care era invitat Dan Barna, declarandu-se nemultumita de strategia de campanie despre care a spus ca a fost gresita. Barna: Rezultatul alegerilor arata ca m-am supraestimat Stiam ca o treime din sustinatorii Aliantei USR-PLUS vor sa voteze cu Iohannis, nu i-am convins.

Dan Barna, dupa esecul aliantei USR-PLUS la prezidentiale: imi asum intreaga responsabilitate. La locale facem mai bine

Dan Barna a declarat, intr-o conferinta de presa, ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru esecul pe care l-a avut alianta USR PLUS la alegerilede duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale, si a declarat ca toata sustinerea partidului merge acum catre Klaus Iohannis.

Adrian Ursu, profetie devastatoare pentru Dan Barna: Va disparea din viata politica, Alianta USR-PLUS va deveni minus

Dan Barna e pierdut prin el insusi si prin dezumflarea unei bule care a functionat in mod paradoxal dupa principiul OTV DD TV, partidul creat de Dan Diaconescu. Asa s-a nascut si a crescut USR, asa s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )