Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi24: Tanar, in Centrul Vechi, despre coronavirus: De ce sa ne fie frica? Nu exista, doamna, asa ceva! Sunt sanatos tun, rau de tot!

Hotnews Hotnews,
 Digi24: Tanar, in Centrul Vechi, despre coronavirus: De ce sa ne fie frica? Nu exista, doamna, asa ceva! Sunt sanatos tun, rau de tot!

Tot mai multi oameni renunta la masurile de precautie, chiar daca numarul zilnic al noilor imbolnaviri cu COVID-19 creste, iar presedintele si premierul ameninta cu noi restrictii. Centrul Vechi al Capitalei a fost plin de oameni in ultimele zile. Printre ei au fost si tineri care cred ca virusul nu exista. continuă pe Hotnews

Digi24: Alexandru Rafila comenteaza cele mai raspandite mituri despre coronavirus si lanseaza o provocare

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a comentat vineri seara la Digi24 pe marginea unor idei tot mai raspandite in randul populatiei despre coronavirus, aratand cu argumentele specialistului cum pot fi combatute unele mituri de-a dreptul periculoase.

Controale in Centrul Vechi al Capitalei. Politistii au aplicat amenzi de peste 200.000 de lei

Politia a aplicat amenzi in valoare de 210. 600 de lei in urma unor controale in Centrul Vechi al Capitalei, mai mult de jumatate fiind pentru incalcarea prevederilor Legii privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, iar 35. 000 de lei fiind pentru incalcarea prevederilor Legii privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

POLITIA CAPITALEI: Amenzi de peste 210.000 lei in urma controalelor din Centrul Vechi

Politistii au aplicat 57 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 210. 600, in urma controalelor din Centrul Vechi al Capitalei, unde au fost verificate 17 societati comerciale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )