Libnet.ro
UNICEF

14:01

DigiSport: Bilant tragic in Italia. Mai multe voci sustin acelasi lucru: a fost o adevarata bomba biologica. Lumea habar n-avea!

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Bilant tragic in Italia. Mai multe voci sustin acelasi lucru: a fost o adevarata bomba biologica. Lumea habar n-avea!

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii, iar Italia este tara cel mai crunt lovita, scrie Digi24. Bilantul anuntat vineri este unul socant - 969 de pesoane decedate intr-o zi din cauza SARS-CoV-2. continuă pe Hotnews

Pandemia COVID-19. Bilant dramatic in Italia: cel mai mare numar de morti intr-o zi

Italia a anuntat vineri o crestere de aproape 1. 000 de decese intr-o zi, un bilant pe care nicio alta tara nu l-a mai atins pana acum, conform datelor oficiale ale Protectiei Civile, scrie AFP.

Coronavirus: SUA au cele mai multe cazuri raportate din lume

Statele Unite au depasit joi Italia si China si au devenit tara cu cele mai multe cazuri raportate de infectare cu noul coronavirus din lume, anunta AFP citand New York Times.

Se inchid parcurile din Bucuresti, incepand cu 28 martie. Ce se intampla cu mai multe hoteluri din Capitala

Toate parcurile din Bucuresti se inchid incepand cu 28 martie 2020. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Mai multe hoteluri din Capitala vor fi puse la dispozitia medicilor. Se inchid parcurile din Bucuresti, din 28 martie Bilantul actual al epidemiei din Romania este de 1.

PPDA propune masuri pentru a asigura echipamente de protectie mai multe si mai ieftine

Deputatii din fractiunea Partidului Platforma Demnitate si Adevar vin cu un demers catre Guvern prin care solicita mai multe masuri pentru a asigura aprovizionarea populatiei cu echipamente de protectie mai multe si mai ieftine, asa ca: masti, manusi, botosei, halate etc. transmite IPN.

SUA, natiunea cu cele mai multe cazuri de COVID-19: Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare mecanice

Presedintele Donald Trump a invocat, vineri, Legea productiei de aparare si a ordonat General Motors sa produca ventilatoare, pentru ca SUA, natiunea cu cele mai multe cazuri de COVID-19, sa faca fata.

Bilantul pandemiei a ajuns la aproape 27.000 morti la nivel mondial. Cele mai multe infectii sunt in SUA: peste 100.000

Bilantul pandemiei de coronavirus a ajuns la 26. 819 morti pe plan global, unde s-au inregistrat pana in prezent peste 585. 000 de cazuri de infectare, cele mai multe in Statele Unite.

Gabriel Diaconu: Pentru a avea o imagine clara asupra epidemiei cu coronavirus ar trebui facute de 10 ori mai multe teste pe zi

Analizand cifrele reci legate de epidemia COVID-19, intr-o postare pe Facebook, psihiatrul Gabriel Diaconu afirma ca, in prezent, cresterea numarului de infectii este in limite normale, dar ca pentru a avea o imagine clara asupra epidemiei ar trebui facute de 10 ori mai multe teste pe zi.

Cazul barbatului decedat in Timis, de doua ori diagnosticat cu pneumonie, netestat si neinternat: Ministrul Sanatatii anunta anchete Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat vineri dimineata ca vor fi facute anchete la Timisoara pentru a stabili ce s-a intamplat in cazul barbatului de 49 de ani decedat din cauza coronavirusului dupa ce a mers la doua spitale, a fost diagnosticat cu pneumonie si neinternat. Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve, a spus Tataru.

Sectorul 2 din Bucuresti are cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate din oras - 116 Sectorul 5, cele mai putine

In Bucuresti sunt 188 de persoane confirmate cu coronavirus, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 2, respectiv 116, a anuntat managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Primaria Capitalei.

Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii. Unde sunt cele mai multe cazuri in Bucuresti

Profesor dr. Streinu-Cercel se afla la Primaria Capitalei, unde rasapunde intrebarilor primarului Captalei, Gabriela Firea, intrebari venite de la cetatenii Romaniei. Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii Adrian Streinu-Cercel vorbeste acum intr-un dialog sustinut cu primarul Capitalei Gabriela Firea. Acesta a explicat unde vor fi testati bucurestenii, dar nu numai Atunci .

ştiri din Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )