Libnet.ro
UNICEF

23:15

DigiSport: Dupa ce presa chineza a scris ca o ciclista din SUA a adus virusul la Wuhan, americanii contraataca: E amenintare globala!

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Dupa ce presa chineza a scris ca o ciclista din SUA a adus virusul la Wuhan, americanii contraataca: E amenintare globala!

Presa chineza controlata de regimul de la Beijing a lansat public ideea ca noul coronavirus a fost adus la Wuhan de Maatje Benassi 52 de ani), o ciclista din SUA participanta la Jocurile Militare Mondiale, desfasurate in octombrie 2019. continuă pe Hotnews

Presa chineza: Noul coronavirus isi are originile in Italia

Presa chineza este de parere ca originea pandemiei coronavirusului este chiar Italia, dupa ce un profesor din Milano a declarat ca medicii italieni au vazut cazuri de pneumonie foarte ciudate inca din noiembrie.

Presa chineza: Coronavirusul a aparut in Italia, nu in Wuhan Afirmatia se bazeaza pe declaratia controversata a unui medic de la Milano

Presa chineza scrie in aceste zile ca pandemia de coronavirus a plecat, de fapt, din Italia. Astfel, presa subordonata regimului de la Beijing respinge acum ideea ca virusul ucigas ar fi putut izbucni la.

Clipe de cosmar traite de o brasoveanca revenita in tara, din SUA! Autoritatile au creat mediul perfect pentru infectare!

Dintr-o postare de pe facebook a lui Sorin Pop aflam cum plaseaza autoritatile, in carantina, persoane venite din strainatate. Ioana ne spune ca a trait momente de cosmar dupa ce a ajuns din SUA, la.

CORONAVIRUS. New York, centrul focarului de Covid-19 din SUA. Medic: Oamenii asteapta ore intregi pentru a fi consultati. Spatiile sunt supraaglomerate. Ma tem ca va fi ca in Italia

Pandemia de coronavirus pune stapanire pe SUA. Un medic din New York povesteste pentru NBC News ca oamenii asteapta pe holurile spitalelor si cate sase ore pentru a fi consultati si de 10 ori mai mult pentru.

Ce contine acordul istoric din SUA privind masuri de stimulare de 2.000 miliarde de dolari

In ciuda disensiunilor generale, politicienii din Washinton au ajuns la un acord care prevede un set de masuri de stimulare in valoare de 2. 000 de miliarde de dolari, pentru atenuarea efectelor sociale si economice ale epidemiei de coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )