Libnet.ro
UNICEF

22:17

Digisport: Marele noroc al Simonei Halep. Ce se va intampla la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Marele noroc al Simonei Halep. Ce se va intampla la Roland Garros

Simona Halep a fost eliminata prematur de la Roma, insa a avut destul de mult noroc. Nu doar pentru faptul ca Bertens nu a depasit-o in clasament, ci si pentru ca va avea o jumatate destul de comoda la Roland Garros: fie ca va ramane pe locul doi, fie ca va cobori o pozitie, nu va fi pe aceeasi jumatate de tablou cu Bertens la al doilea Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Atuul lui Halep, cu care poate pleca de la Roma. Statistica optimista, inainte de Roland Garros

Fanii tenisului se pregatesc de al doilea mare Grand Slam al anului, Roland Garros, care incepe in 26 mai. Specialistii au analizat jocul Simonei Halep si au calculat sansele acesteia de a se impune in cadrul turneului. Simona Halep a adunat, in sezonul ce tocmai s-a incheiat, cele mai multe puncte pe zgura. Specialistii observa [] .

Finala de vis! Cu cine ar vrea Mats Wilander sa joace Simona Halep in ulimul act la Roland Garros

Prezent la Bucuresti, la invitatia Eurosport, fostul mare tenismen Mats Wilander a vorbit despre sansele Simonei Halep la apararea titlului de la Roland Garros, dar si despre cum vede el o finala de vis in acest an.

Simona Halep, pregatiri pentru Roland Garros. Nu am nicio problema grava la picior

Simona Halep cu gandul la turneul de la Roland Garros. Sportiva a revenit in tara dupa ce a pierdut in turul II la Roma in fata Marketei Vondrousova. Halep a spus ca a simtit dureri de muschi dar ca nu are nicio problema medicala. Sunt ok, nu am nicio problema grava la picior.

Simona Halep, la revenirea in tara: Nu am nicio problema grava la picior. Voi merge cu incredere la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep a declarat, vineri, la revenirea in tara dupa participarea la turneul de la Roma, ca nu are o problema grava la picior si ca se bucura ca are cateva zile libere inainte de Roland Garros.

Simona Halep, inainte de Grand Slam-ul de la Paris: Kiki Bertens are o sansa mare la castigarea Roland Garros

Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata prematur la turneul de la Roma, inca din turul secund, si isi poate concentra atentia asupra turneului de Grand Slam de la Roland Garros, care se va desfasura in perioada 26 mai - 9 iunie.

Ce spune Simona Halep despre turneul de la Roland Garros, acolo unde va porni pentru prima data din postura de detinatoare a trofeului

Simona Halep nu a castigat niciun trofeu in 2019, iar la sfarsitul saptamanii viitoare va juca la turneul de la Roland Garros.

Maria Sharapova, forfait si de la Roland Garros

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova a anuntat pe retelele de socializare ca nu va participa la turneul de la Roland Garros 26 mai - 9 iunie).

Mats Wilander: Mi-ar placea sa fiu antrenorul Simonei Halep

Mats Wilander 54 de ani), fost lider mondial si actual analist la Eurosport, este un admirator al Simonei Halep 27 de ani, 2 WTA) si a declarat ca i-ar placea sa lucreze impreuna cu campioana noastra, dar ca va ramane la actuala meserie, relateaza Mediafax.

Simona Halep ne-a luat o piatra de pe inima: Ce a anuntat dupa revenirea de la Roma si ce crede despre sansele ei la Roland Garros

Simona Halep a revenit in tara, dupa ce a fost eliminata prematur de Marketa Vondrousova in turneul de la Roma. Regina zgurii a facut anuntul mult-asteptat chiar pe aeroport: nu are nicio problema grava.

Simona Halep vorbeste despre accidentarea suferita la Roma si asteptarile pentru Roland Garros

Pentru Simona Halep turneul de la Roma este deja istorie dupa eliminarea suferita, joi, in faza turului secund.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )