Libnet.ro
UNICEF

23:01

DigiSport: Simona Halep: Am un iubit, da!. Cum a raspuns la urmatoarea replica: Mama, intrebarea asta...

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Simona Halep: Am un iubit, da!. Cum a raspuns la urmatoarea replica: Mama, intrebarea asta...

Simona Halep a vorbit despre relatia pe care o are si a lasat de inteles ca se simte extrem de implinita. Simona Halep 27 de ani) are o relatie cu Toni Iuruc 40 de ani), care i-a fost alaturi pe tot parcursul turneului de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

DigiSport: Simona nu poate lovi niciun winner. Faci break cand vrei. Discurs incredibil al antrenorului lui Madison Keys

In direct la Digi Sport, Simona Halep a fost eliminata de Madison Keys in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, insa romanca s-a luptat fantastic nu numai cu adversara, ci si cu durerile fizice.

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati. Ce spune despre US Open

Decizia luata de Simona Halep, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Cum se simte dupa accidentare si ce ganduri are pentru US Open? Decizia luata de Simona Halep privind US Open, dupa ce a fost eliminata de la Cincinnati Simona Halep, numarul patru mondial, a fost .

Pe ce loc a ajuns Simona Halep dupa eliminarea de la Cincinnati. WTA a actualizat clasamentul

WTA a actualizat clasamentul dupa turneul de la Cincinnati, castigat de Madison Keys, dupa 7-6, 7-5 impotriva rusoaicei Svetlana Kuznetsova. Eliminata inca din faza optimilor de finala, Simona Halep se mentine pe locul 4 in ierarhia mondiala si se pregateste de US Open, turneu care ia startul pe 26 august. Simona Halep se mentine pe .

Simona Halep nu scapa de problemele de sanatate. Declaratie ingrijoratoare a tatalui sportivei: E greu de controlat

Simona Halep nu scapa de problemele de sanatate. A mai ramas doar o pana la US Open, iar tatal sportivei, Stere Halep, sustine ca tendonul afectat are nevoie de o pauza mai lunga pentru ca numarul 4 mondial sa poata reveni la forma buna de dinainte de accidentare. Simona Halep are probleme de sanatate. Mai .

Sacrificiile pe care le-a facut Simona Halep, pana la Wimbledon. Ce a pierdut odata cu eliminarea de la Cincinnati

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa 1-6, 6-3, 5-7 cu Madison Keys. Multi s-au grabit sa o critice inca o data, argumentele fiind aceleasi ca de fiecare data cand numarul 4 WTA pierde un meci: pe Simona o intereseaza doar banii. Nimic mai fals! Campioana de .

Simona Halep, PRIMA REACTIE dupa ELIMINAREA de la Cincinnati: A fost un pas bun inainte

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, vineri joi, in SUA), cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5, de americanca Madison Keys, locul 18 WTA. Dupa partida pierduta,Simona Halep a.

Simona Halep a fost eliminata de la Cincinnati de Madison Keys. Ce i-a adus infrangerea

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Campioana noastra a inceput bine actul secund si a condus cu 2-0, si-a pierdut serviciul, dar a revenit si s-a desprins la 4-1. Sportiva a facut un nou break si a incheiat setul cu 6-3. Ce i-a adus infrangerea? Simona .

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Madison Keys 1-6, 6-3, 5-7 infrangerea contrastelor - Halep, eliminata in optimi

Dupa un prim set de dat uitarii, scor 1-6 glezna stanga a parut sa o supere in continuare), Simona Halep 4 WTA) parea sa isi revina si sa treaca la carma partidei cu Madison Keys 18 WTA), castigand cu 6-3 mansa secunda. Romanca a fost condusa cu 0-3 in decisiv, insa a luptat, a rezistat in fata a cinci mingi de 0-4, a fructificat a cincea minge de break din game-ul urmator si a salvat o minge de meci la 4-5, inainte de a rata patru ocazii de a trimite setul al treilea in tiebreak. Americanca s-a impus cu 7-5 si s-a calificat in sferturile de finala de la Cincinnati, unde se va duela cu compatrioata sa Venus Williams. Pentru Simona Halep urmeaza US Open, Grand Slam pe care spera sa il castige pentru prima oara dupa doua eliminari in primul tur in 2017 si 2018).

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 4; Romania, doar doua jucatoare in TOP 100

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 4. 743 de puncte acumulate. Romania mai are doar doua sportive in TOP 100 Halep si Begu). Lider se mentine Naomi Osaka, nipona fiind urmata de Ashleigh Barty si Karolina Pliskova.

Simona Halep: Daca ar reveni Darren Cahill as putea fi capabila sa mai castig Grand Slam-uri. Nu sunt dictatoare (in relatia cu echipa)

Simona Halep, locul 4 WTA, a declarat ca nu este dictatoare in relatia cu echipa sa si ca a convenit cu oamenii din jurul sau sa le spuna atunci cand are nevoie de incurajare la meciuri, in mod normal ea preferand ca staful sa nu fie galagios. Halep a mentionat, la emisiunea Garantat 100% de la TVR1, ca isi doreste sa-l aiba din nou alaturi pe Darren Cahill, cu care simte ca ar fi capabila sa mai castige Grand Slam-uri.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )