Libnet.ro
UNICEF

13:45

Digisport: Simona Halep ii provoaca inca teama Karolinei Pliskova

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Simona Halep ii provoaca inca teama Karolinei Pliskova

Karolina Pliskova, invinsa Simonei Halep din finala turneului de la Roma, competitie transmisa in direct de Digi Sport, considera ca eleva lui Darren Cahill detine toate atuurile pentru a mai castiga un titlu la Roland Garros, competitie care debuteaza pe 27 septembrie. continuă pe Hotnews

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova in finala de la Roma. Titlu obtinut de Halep dupa abandonul adversarei

Luni de la ora 15:30 am transmis live text in aceasta pagina finala turneului WTA Premier 5 de la Roma. Simona Halep o intalneste pe Karolina Pliskova.

Simona Halep a castigat turneul de la Roma! Karolina Pliskova a abandonat

Simona Halep, numarul doi in clasamentul feminin al tenisului, a castigat, luni, turneul de la Roma.

Simona Halep stie unde are cele mai mari probleme in meciurile contra Karolinei Pliskova

Nu a mai ramas mult timp pana la startul finalei de la Roma Premier 5), turneu unde Simona Halep a mai disputat ultimul act in doua randuri 2017, 2018). Sportiva noastra ii cunoaste bine jocul adversarei si stie unde are cele mai mari probleme atunci cand vine vorba despre Karolina Pliskova. Finala de la Foro Italico va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 1 de la ora 15:30.

Simona Halep, primele cuvinte dupa ce a devenit campioana la Roma - Ce provocare interesanta i-a lansat Karolinei Pliskova

Zambitoare si cu trofeul in maini, Simona Halep a vorbit despre importanta titlului de la Roma, competitie unde a trecut prin tristetea a doua finale pierdute. De asemenea, Simona a lansat o provocare interesanta pentru Karolina Pliskova.

VIDEO Simona Halep, campioana la Roma (6-0, 2-1, abandon Karolina Pliskova) A treia oara a fost cu noroc

A treia oara a fost cu noroc, iar Simona Halep a devenit singura jucatoare din Romania care a reusit sa castige turneul WTA de la Roma. Finala a fost una atipica, bucuria castigarii trofeului fiind un pic umbrita de abandonul Karolinei Pliskova dupa doar 31 de minute. Simona conducea cu 6-0 si 2-1 cu break), prestatia ei fiind una impecabila. Este titlul cu numarul 22 din cariera jucatoarei noastre al treilea consecutiv), iar nivelul increderii ar trebui sa fie la cote ridicate pentru Roland Garros 27 septembrie - 11 octombrie).

Simona Halep - Karolina Pliskova LIVE finala de la Roma 15.30 Romanca vrea al 22-lea trofeu WTA

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei are, astazi, un meci mare. Simona Halep va disputa finala turneului de la Roma in compania Karolinei Pliskova, de la ora 15. Meciul va fi LIVE pe.

Faza care nu s-a vazut la TV in finala castigata de Simona Halep. Toata lumea a izbucnit in ras in tribune, dupa gestul romancei. Video

Simona Halep este noua campioana de la Roma, dupa o finala incheiata foarte repede in fata Karolinei Pliskova. Doar 33 de minute a stat pe teren jucatoarea din Cehia, iar apoi s-a retras din cauza unei accidentari. Scorul era 6-0, 2-1 pentru Halep. in putinul timp petrecut pe teren, romanca a avut timp sa ii .

Simona Halep Karolina Pliskova 6-0, 2-1. Pliskova a abandonat! Simona e campioana la Roma!

UPDATE, ora 16:10 Simona Halep este campioana la Roma, dupa ce Pliskova a abandonat la 6-0, 2-1 pentru romanca. Al treilea titlu la rand, dupa cele de la Praga si Dubai. Game Halep. Pliskova face si ea break. Simona face un nou break. Set Halep, in doar 21 de minute.

Simona Halep, atentionata de un fost lider ATP dupa victoria de la Foro Italico: Titlul de la Roma nu-i va garanta succesul la Paris

Simona Halep si-a completat CV-ul cu inca un titlu, sportiva nascuta la Constanta cucerind trofeul de la Roma. Cu doar cateva zile inainte de startul Roland Garros-ului, Simona este atentionata de un fost lider al ierarhiei ATP sa uite de bucuria succesului de la Foro Italico si sa treaca din nou la munca de jos inainte de debutul Grand Slam-ului de la Paris.

VIDEO Fericirea are chipul tau - Simona Halep si trofeul de la Roma

Simona Halep si-a adaugat in palmares un nou titlu WTA, jucatoarea noastra incununandu-se campioana la Foro Italico. Dupa o finala scurta dupa 31 de minute Karolina Pliskova a abandonat), Simona a simtit bucuria ridicarii trofeului competitiei de categorie Premier 5.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )