Libnet.ro
UNICEF

09:45

DIICOT, despre cheltuielile din dosarul Boldea:Doar transportul si rapoartele de constatare au costat 25.000 de lei

Hotnews Hotnews,
 DIICOT, despre cheltuielile din dosarul Boldea:Doar transportul si rapoartele de constatare au costat 25.000 de lei

DIICOT sustine ca nu a colaborat cu SRI in baza unui protocol in dosarul lui Mihail Boldea, precizand insa ca Serviciul a pus in executare mandate de supraveghere. Privind cheltuielile de judecata de 30. 000 lei, Directia arata ca doar transportul si rapoartele de constatare costa peste 25. 000 lei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Mihai Gadea, dezvaluiri incendiare din dosarul lui Victor Ponta

Detalii incredibile ies la iveala din dosarul Turceni - Rovinari. Fostul director al Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure, a povestit in exclusivitate pentru Antena 3, calvarul prin care a trecut in anii.

Dezvaluiri incendiare din dosarul lui Victor Ponta

Detalii incredibile ies la iveala din dosarul Turceni - Rovinari. Fostul director al Complexului Energetic Turceni, Octavian Graure, a povestit in exclusivitate pentru Antena 3, calvarul prin care a trecut in anii.

Detaliul cumplit despre accidentul din Ungaria: in realitate, au fost zece victime

Un detaliu cumplit s-a aflat despre accidentul din Ungaria. O femeie, una dintre victime, era insarcinata. in tragicul accident si-a pierdut viata si sotul sau. Stire in curs de.

Daniel Horodniceanu: Presiune fara precedent n sistemul judiciar. Multi magistrati vor sa se pensioneze / Ce spune seful DIICOT despre Dosarul Rompetrol II

Procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a declarat la Realitatea TV ca, in prezent, exista o presiune fara precedent in sistemul judiciar, mentionand ca sunt foarte multi procurori care vor sa se pensioneze.

Liviu Dragnea pleaca ntr-o deplasare n Elvetia n ziua n care se asteapta sentinta din dosarul angajarilor fictive

Liviu Dragnea urmeaza sa aiba o deplasare oficiala, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, la Berna in Elvetia in perioada 29-31 mai, in contextul in care pe 29 mai inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata sa pronunte sentinta in dosarul angajarile fictive la DGASPC Teleorman, unde procurorii DNA au cerut pedepse de 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz in serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals.

SCANDAL la TRIBUNAL! Judecatoarea Elena Burlan a fost SUSPENDATA, pentru o spaga de 50.000 de euro. Ea aprobase retinerile din dosarul Black Cube

Judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti, acuzata ca a luat mita de la interlopi, fost suspendata. Decizia a fost luata de Consiliul Superior al Magistraturii care a judecat luni suspendarea din functie a Elenei.

Detalii tulburatoare despre accidentul din Ungaria. Microbuzul ar fi functionat in ilegalitate

Apar noi detalii in cazul teribilului accident din Ungaria, in care noua persoane si-au pierdut viata. Vezi si: Accident cumplit in Ungaria. Noua romani au murit Potrivit celor mai recente informatii,.

Ce spune presa internationala despre carnagiul din Ungaria, unde sapte romani si-au pierdut viata

O tragedie cumplita a avut loc marti dupa-amiaza pe o autostrada din Ungaria. Un microbuz inmatriculat in Mures s-a lovit de un camion in apropiere de Cegledbercel, iar sapte persoane si-au pierdut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )