Libnet.ro
UNICEF

12:45

DIICOT: Protocolul Parchet General-SRI neinvocat din martie 2017

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIICOT: Protocolul Parchet General-SRI neinvocat din martie 2017

Protocolul clasificat incheiat in 2016 intre Parchetul General si SRI nu a mai fost invocat, din martie 2017, in corespondenta institutionala a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, anunta DIICOT, scrie News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Protocolul clasificat incheiat de Parchetul General cu SRI nu a mai fost invocat, din martie 2017, in corespondenta institutionala a DIICOT

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a anuntat ca protocolul clasificat incheiat in 2016 intre Parchetul General si SRI nu a mai fost invocat, din martie 2017, in corespondenta institutionala a institutiei.

DIICOT reactioneaza dupa protocolul publicat de Darius Valcov: Nu a mai fost folosit din martie 2017

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) reactioneaza dupa ce consilierul premierului Dancila, Darius Valcov, a publicat un protocol incheiat intre aceasta in.

Protocolul PICJ-SRI nu a mai fost invocat din 2017

Protocolul clasificat incheiat in 2016 intre Parchetul General si SRI nu a mai fost invocat, din martie 2017, in corespondenta institutionala a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, anunta DIICOT. Acest comunicat vine in sprijinul declaratiei lui Edward Hellvig conform careia protocoolul a fost denuntat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )