Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce dilema l-ar determina pe Alexandru Rafila sa renunte la calitatea de membru PSD. Reprezentantul OMS: Eu sunt mai intai medic

Adevărul Adevărul,
Ce dilema l-ar determina pe Alexandru Rafila sa renunte la calitatea de membru PSD. Reprezentantul OMS: Eu sunt mai intai medic

Profesorul Alexandru Rafila, care si-a anuntat candidatura din partea PSD, urmand sa deschida lista pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti, sustine ca ar renunta la calitatea de membru de partid daca acest lucru ar presupune concesii din partea sa in ceea ce priveste profesia sau moralitatea. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila, intrebat cu cine a votat la ultimele alegeri prezidentiale: Dumneavoastra ati fi votat cu Viorica Dancila daca erati membru al PSD?

Medicul Alexandru Rafila, recent intrat in PSD, a declarat ca nu a votat-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2019, intrucat credibilitatea pentru reprezentarea unei tari cum este Romania nu ca era cea potrivita.

ALEXANDRU RAFILA: intr-o zi in care noi avem 4.000 de cazuri diagnosticate, in realitate in Romania se imbolnavesc 40.000 de persoane

Alexandru Rafila a declarat ca in tara noastra exista o situatie care se intalneste si in alte state si anume, potrivit studiilor de seroprevalenta a infectiei SARS-CoV-2, intre numarul diagnosticat de cazuri si numarul persoanelor care au trecut prin boala COVID-19 exista un raport de 1 la 10. Prin urmare, la 4. 000 de cazuri diagnotiscate, in realitate se imbolnavesc in Romania 40. 000 de oameni, a adaugat Rafila, conform news. ro.

ALEXANDRU RAFILA, DESPRE REACTIILE PRIMITE DUPA INTRAREA IN POLITICA: Reactiile au fost de incurajare, dar si de reticenta

Profesorul Alexandru Rafila a marturisit ca anuntul privind intrarea sa in politica, in Partidul Social Democrat, a avut reactii de incurajare, intr-o anumita masura, dar si de reticenta pentru ca zona politica din Romania nu are cea mai buna reputatie iar in PSD s-au intamplat, in ultimii ani, lucruri care nu au legatura cu social-democratia, transmite News. ro.

ALEXANDRU RAFILA: Daca as fi fost ministrul Sanatatii, in primul rand as fi circulat mai putin prin tara, in vizite de lucru

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, afirma ca, daca ar fi condus Ministerul Sanatatii in aceasta perioada, nu ar fi mers in teritoriu atat de mult cum o face Nelu Tataru pentru ca nu e momentul pentru vizite de lucru, conform News. ro.

ALEXANDRU RAFILA: Ar fi o idee foarte buna ca masca sa fie obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti

Profesorul Alexandru Rafila considera ca se impune purtarea mastii pe strada in Bucuresti, dupa explozia de cazuri de coronavirus.

Alexandru Rafila rupe tacerea. Cati oameni se imbolnavesc zilnic, de fapt, in Romania. Cifra e alarmanta!

Numarul cazurilor de COVID-19 ne inspaimanta de la zi la zi, dar ceea ce poate nu stiu cetatenii este ca acest numar anuntat zilnic de catre Grupul de Comunicare Strategica nu reprezinta decat o parte extrem de mica fata de numarul persoanelor care au trecut prin aceasta infectie cu noul coronavirus. Alexandru Rafila a prezentat .

Ludovic Orban despre intrarea lui Alexandru Rafila in PSD: Cu o floare nu se face primavara

Premierul Romaniei nu e deloc incantat de faptul ca reprezentantul tarii la OMS, Alexandru Rafila, a hotarat sa intre in Partidul Social Democrat. Mai mult decat atat, Ludovic Orban spune ca Rafila a luat o decizie gresita, iar PSD este un partid care nu se schimba usor, doar cu o floare.

De ce s-a inscris Alexandru Rafila in PSD, de fapt. Mutarea lui nu mai e secreta acum

Prof. Dr. Alexandru Rafila este reprezentatul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii si fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii in perioada mai 2012 ianuarie 2013. in prezent este seful Disciplinei de Microbiologie al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, seful Laboratorului Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti si presedintele .

Victor Ponta: Alexandru Rafila inclina sa candideze la Primaria Capitalei, dar mi-a spus ca intr-o perioada atat de grava trebuie sa iti faci meseria de medic. Am incredere in profesionalismul sau (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, candidatura lui Alexandru Rafila pe listele PSD la alegerile parlamentare. Liderul Pro Romania, care il ofertase pe Rafila sa intre in cursa.

Alexandru Rafila a intrat oficial in PSD: Apartenenta la un partid nu trebuie sa fie considerata o vina

Marcel Ciolacu a anuntat ca Alexandru Rafila s-a alaturat echipei de candidati ai PSD la alegerile parlamentare. Liderul social-democratilor a precizat ca este nevoie de specialisti in Parlament care sa faca legislatie in lupta cu pandemia de coronavirus. Rafila va deschide lista PSD la Camera Deputatilor in Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )