Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dimitri Alperovitch, expert n cybersecurity: Marea ngrijorare pentru 2019 este ca Iranul va relua atacurile asupra sectorului financiar american, ca raspuns la sanctiunile impuse de SUA

Hotnews Hotnews,
 Dimitri Alperovitch, expert n cybersecurity: Marea ngrijorare pentru 2019 este ca Iranul va relua atacurile asupra sectorului financiar american, ca raspuns la sanctiunile impuse de SUA

Atacurile cibernetice sunt foarte strans legate de geopolitica si cativa actori vor fi extrem de activi in 2019, in principal Iranul, Coreea de Nord, Rusia si China. Iranul va ataca probabil sistemul financiar al SUA, ca raspuns la noile sanctiuni care musca din economia tarii, iar Coreea de Nord va dovedi ca are specialisti extrem de inventivi si nu trebuie subestimata, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro, Dmitri Alperovitch de la CrowdStrike, cercetator cunoscut pentru descoperirile legate de grupurile de hackeri Fancy Bear si Cozy Bear. Alperovitch, nascut la Moscova in 1980, a fost prezent la Bucuresti unde compania are 30 de angajati, planurile fiind ca numarul sa se dubleze in tara, prin angajari facute mai ales in Cluj. continuă pe Hotnews

Dimitri Alperovitch, expert n cybersecurity; Marea ngrijorare pentru 2019 este ca Iranul va relua atacurile asupra sectorului financiar american, ca raspuns la sanctiunile impuse de SUA

Atacurile cibernetice sunt foarte strans legate de geopolitca si cativa actori vor fi extrem de activi in 2019, in principal Iranul, Coreea de Nord, Rusia si China. Iranul va ataca probabil sistemul financiar al SUA, ca raspuns la noile sanctiuni care musca din economia tarii, iar Coreea de Nord va dovedi ca are specialisti extrem de inventivi si nu trebuie subestimata, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro, Dmitri Alperovitch de la CrowdStrike, cercetator cunoscut pentru descoperirile legate de grupurile de hackeri Fancy Bear si Cozy Bear. Alperovitch, nascut la Moscova in 1980, a fost prezent la Bucuresti unde compania are 30 de angajati, planurile fiind ca numarul sa se dubleze in tara, prin angajari facute mai ales in Cluj.

PENTRU 2019: Guvernul francez se asteapta la un deficit la 2,5% din PIB

Gerald Darmanin, ministrul francez al Conturilor Publice, a apreciat deficitul pentru 2019 la 2,5% din PIB, fapt datorat masurilor anuntate de Executivul de la Paris, dar fara sa se ia in considerare ce impact vor avea transformarile reducerii de impozit, dupa cum relateaza AFP si Reuters.

Tariceanu: Am nceput de ieri discutiile pe bugetul pentru 2019. Vrem sa vedem care e filosofia

PSD si ALDE au inceput discutiile pe bugetul pentru 2019, Calin Popescu Tariceanu sustinand ca ministrul Finantelor este asteptat sa prezinte care e filosofia.

Scandal urias dupa suspendarea sedintei CSAT. Iohannis, acuzat ca blocheaza bugetul pentru 2019

Este scandal urias dupa ce presedintele Klaus Iohannis a amanat marti sedinta CSAT. Sunt voci care spun ca Iohannis blocheaza bugetul pentru anul 2019, care nu mai poate fi adoptat pana la 1.

CSM isi alege noua conducere. Cine candideaza si care sunt mizele pentru 2019

Consiliul Suprem al Magistraturii isi alege astazi, de la ora 12:00, conducerea pentru anul 2019, sedinta la care este asteptat sa ajunga si presedintele Klaus Iohannis. Potrivit unor surse judiciare, pentru sefia CSM va candida judecatoarea Lia.

ESTIMARI PRIME TRANSACTION PENTRU 2019: Randament mediu al dividendelor de 7,4%, pentru indicele BET-BK

BRD si Nuclearelectrica - randamente de circa 12% potrivit Prime Transaction * Probabil ca 2019 va fi ultimul an in care statul va mai putea beneficia de rezerva pe care o are la companiile unde este actionar majoritar, sustin brokerii Randamentul mediu al componentelor indicelui BET-BK pentru anul viitor este posibil sa fie de 7,4%, peste cel din acest an, de 7,16%, anticipeaza brokerii de la Prime Transaction in ultimul raport de analiza al companiei, in care se estimeaza ca 17 companii din structura cosului de actiuni vor distribui dividende, acestea avand, in viziunea celor de la Prime Transaction, o politica stabila in acest sens.

Senatul vrea mai multi bani pentru 2019

Plenul Senatului a adoptat luni o hotarare prin care bugetul institutiei pe anul 2019 este stabilit la suma de 241. 000 de lei, in crestere cu aproape 25% fata de anul in curs.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )