Libnet.ro
UNICEF

14:15

Din nou peste 1.300 de cazuri de coronavirus in Romania! Numar record de decese in ultimele 24 de ore

Antena3 Antena3,
Din nou peste 1.300 de cazuri de coronavirus in Romania! Numar record de decese in ultimele 24 de ore

Pana astazi, 6 august, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 57. 895 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID 19). 992 de pacienti au fost declarati vindecati si 5. 639 de pacienti asimptomatici au fost externati la 10 zile dupa depistare. continuă pe Antena3

Romania va fi lovita din nou de vijelii si furtuni! Este cod galben in 10 judete

Romania va fi lovita din nou de vitejlii si furtuni. Meteorologii au actualizat prognoza, iar 10 judete vor fi sub incidenta unei avertizari tip cod galben.

Klaus Iohannis i-a infuriat pe unguri. De ce l-au reclamat din nou la CNCD

Presedintele Klaus Iohannis i-a infuriat din nou pe unguri dupa ce a declarat ca de vina pentru criza sanitara si pandemia din Romania ar fi PSD, alaturi de alte partide, printre care si UDMR. Asociatia maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, Miko Imre, a anuntat ca a depus o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD).

Se inchid din nou salile de fitness. Comitetul Judetean Arges a luat decizia

Salile de fitness, aerobic si culturism se vor inchide din nou. De data aceasta, pentru o perioada mai scurta, de doua saptamani, iar initiativa se aplica doar pentru judetul Arges. Decizia.

Coronavirus in Romania: 1.309 noi cazuri confirmate in ultimele 24 de ore Bilant total: 56.550 cazuri Cele mai multe cazuri, din nou in Bucuresti

Alte 1. 309 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in ultimele 24 de ore, bilantul ajungand la 56. 550, potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategica. in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate 41 de decese legate de Covid-19, sub recordul negativ de 48 de decese anuntat marti.

INTERACTIV Coronavirus: Romania vs. Europa: Cum a luat tara noastra fata multor state la numarul de cazuri active si cele raportate la 100.000 de locuitori Cum arata situatia din Rep. Moldova

La zi Romania are acum mai multe cazuri active de persoane infectate cu COVID-19 decat Italia, tara cea mai grav afectata in debutul pandemiei de coronavirus si care mult timp a fost fanionul in ceea ce priveste gravitatea bolii. La fel si fata de Germania, Romania e mai sus pe grafic, chiar si in cazul datelor raportate la 100. 000 de locuitori. Cu toate datele pe grafic, se observa cum Romania, Republica Moldova sau Suedia sunt in plina ascensiune pe scara cazurilor active.

Coronavirus Romania. 48 de decese in ultimele 24 de ore, cele mai multe inregistrate vreodata, intr-o singura zi

Grupul de Comunicare Strategica a raportat marti 4 august) 1. 232 de noi infectii cu coronavirus . si 48 de decese, centralizate in ultimele 24 de ore.

Un nou post de stiri in Romania. Cum arata sigla televiziunii lansate de Adrian Sarbu

Consiliul National al Audiovizualului a transmis joi decizia de autorizare a televiziunii de stiri Aleph News, care apartine omului de afaceri Adrian Sarbu. Aceasta face parte dintr-un pachet care mai contine alte doua televiziuni pentru care fostul sef al Pro Tv a primit deja licentele necesare. Adrian Sarbu lanseaza televiziunea de stiri Aleph News Cu .

Mihai Gadea si Mircea Badea, campionii audientelor in luna iulie. Antena3, din nou lider de piata detasat pe publicul urban cu studii superioare

Antena3 continua sa fie lider absolut pe piata posturilor de stiri din Romania si conduce detasat pe sectorul urban de public, indiferent de varsta, fiind preferat cu preponderenta de romanii cu studii superioare. Locurile 2 si 3 si-l impart Romania TV si Digi24.

VIDEO Mii de femei au protestat din nou in Turcia fata de violenta domestica

Mai multe mii de femei au manifestat miercuri in toata Turcia pentru a cere guvernului presedintelui Recep Tayyip Erdogan sa nu retraga tara din Conventia de la Istanbul, tratat international menit sa combata violenta in familie, informeaza AFP si dpa.

Consiliul General al Capitalei a respins din nou propunerea de cedare a unei parti din Satul Francez

Proiectul privind darea in plata a unei parti din Satul Francez, in scopul stingerii obligatiilor ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )